30/03-01/04/18

Paasweekend in Massembre

 

Tijdens het paasweekend voorzien we enkele leuke activiteiten in het domein om Pasen te vieren: eierzoektocht voor de kinderen, trektocht met de ezels, groot vuur, avondanimatie, ... Je kan er natuurlijk ook op uit met onze gepassioneerde wandelgidsen in het domein of in de buurt. Verder zijn er tal van culturele en avontuurlijke activiteiten mogelijk in de buurt (Givet, Dinant, Namen).

 

Ons arrangement in half-pension (kies zelf het aantal nachten):

  • € 118,70 voor 4 personen (*) in een comfortabele gezinskamer
  • inbegrepen: avondmaaltijd bij aankomst, overnachting, gezond ontbijtbuffet, waterkruik aan tafel
  • activiteiten inbegrepen in arrangement: wandelingen met gepassioneerde wandelgidsen, bezoek zoölogisch park en voederen wilde dieren, kidslaagteavonturenparcours door het bos (2km), ezels borstelen, (speel)bos van 160ha, speeltuinen en sportvelden, wifi in de kamer en televisie in de bar, parking
  • activiteiten te reserveren (kan bij aankomst): trektocht met de ezel (€ 2 p/p), kidshoogteparcours in de bomen (€ 7 p/p)
  • niet inbegrepen: andere dranken, badlinnen
  • bijkomende warme maaltijd (middag) kan je reserveren voor € 14,50 p/p bij het onthaal (kan nog bij aankomst)

 

(*) 2 volwassenen en 2 kinderen tussen 0-6 jaar in zelfde kamer.

 

Massembre beschikt over kinderstoelen, buggy's, kinderbedjes, wandelkinderrugzakjes en wandelstokken. Laat het ons weten als je graag wil dat we iets klaarzetten bij je aankomst (reception@massembre.com of 082 64 43 57). Honden zijn niet toegelaten in het domein.