Brouwerijenweekend van 21 tot 23 februari 2020

Wenst u een weekendje naar Massembre te komen met vrienden of familie? We verwelkomen u graag! In Massembre geniet u van de natuur, de rust en heerlijke maaltijden. Onze natuurgidsen nemen u vrijblijvend mee op wandel en de kinderen kunnen er op los ravotten in de speeltuinen van Massembre. 

We maken gebruik van deze gelegenheid om jullie een bezoek in de regio aan te raden. U kan dit, zonder verplichting, toevoegen aan uw programma voor het weekend. 

Weekend in halfpension in 2020

€ 247 voor 4 personen in een gezinskamer van het type Comfort. [Voorbeeld van het tarief voor 2 volwassenen + 2 kinderen tussen 0 en 6 jaar in eenzelfde kamer. Raadpleeg onze tarieven om het bedrag voor uw situatie te kennen of neem contact op met Massembre.]

Inbegrepen:

  • 2 x overnachting
  • 2x ontbijt
  • 2x avondmaal in self-service formule
  • Kruik water aan tafel
  • Handdoeken op de kamer
  • Dieren voederen in het dierenpark
  • Kids avonturenparcours
  • Prachtige geleide wandelingen
  • Speelpleinen
  • Wifi en télévisie in de bar

Niet inbegrepen: drank buiten het water aan tafel. Het bezoek aan de brouwerijen is niet inbegrepen (zie onderaan de pagina).

Optie: ezelwandeling (2€/kind), 3-gangenmenu, touwparcours in de bomen (€ 7 ten laatste bij aankomst te reserveren in de receptie).

Het is mogelijk een middagmaal te reserveren voor € 15,10 per persoon (op voorhand of ter plaatse in het restaurant).

Massembre heeft kinderstoelen, babybedjes, buggy’s en kinderdraagtassen ter beschikking evenals wandelstokken. Vraag ernaar in de receptie. Let wel, het aantal is beperkt.

Boek nu! Aanbiedingen voor gezinnen en groepen


Suggestie voor dit weekend. Dit bezoek maakt geen deel uit van het programma van de wandelgidsen. U kan dit op eigen houtje aan uw weekendprogramma toevoegen. 

Ontdek de brouwerijen uit de regio!

Hebt u al een een Caracole of een Super des Fagnes geproefd? Kenner of niet, we stellen u voor om als ware zytholoog op ontdekking te gaan om deze pareltjes uit de regio te (her)ontdekken. 

Brouwerij Caracole

In Falmignoul, op 10 kilometer van Massembre, vindt u de brouwerij Caracole. U kan er verschillende bieren proeven: de Caracole, de Saxo, de Nostradamus en de Troublette, evenals hun Bio varianten. De brouwerij geeft ook geleide bezoeken (op voorhand te reserveren) met meer informatie over de geschiedenis van de brouwerij, de grondstoffen en het brouwproces. Als hoogtepunt eindigt het bezoek met een degustatie.  

Info et reservaties


Brouwerij des Fagnes

Op 31 kilometer van Massembre, in Marienbourg, duikt de Brouwerij des Fagnes u in 150 jaar brouwervaring. Een speeltuin is eveneens voorzien voor de kinderen indien u een Super des Fagnes wilt proeven bijvoorbeeld. 

Na een dag vol bezoeken kan u ontspannen in de bar van Massembre en als ware expert een bier kiezen uit onze gevarieerde kaart. 

Brouwerijenweekend van 21 tot 23 februari 2020

Boomhutervaring

Ontdek de verchillende verblijfsformules om op avontuur te gaan in onze gloednieuwe boomhutten.

Winters weekend van 24 tot 26 januari 2020

U wenst een weekendje Massembre te organiseren met uw gezin, met vrienden of in groep? Wij verwelkomen u graag!

Weekend van 31 januari tot 2 februari 2020

U wenst deze winter een weekend in Massembre te verblijven met uw gezin of uw vrienden? In het laagseizoen is het domein open voor groepen vanaf 30 personen.

Weekend van 14 tot 16 februari 2020 - VOLZET

Het domain van Massembre is dit weekend geboekt voor een privé-evenement. Raadpleeg onze andere weekends om uw volgende verblijf te boeken.

Midweek van 24 tot 28 februari 2020

Kom tijdens de week van Carnaval uitwaaien in Massembre.

Maredsous-weekend van 28 februari tot 1 maart 2020

Massembre ontvangt u met plezier voor een vrienden- of familieweekend in volle natuur. Zoekt u een suggestie voor een bezoek in de regio? Wij raden u dit weekend de abdij van Maredsous aan!

Weekend van 6 tot 8 maart 2020 - VOLZET

Het domein van Massembre is voorbehouden voor Altéo vzw van 6 tot 8 maart 2020. We ontvangen u graag op een van onze andere beschikbare weekends.

Weekend van 13 tot 15 maart 2020 - Bezoek Dinant

Massembre ontvangt u met plezier voor een vrienden- of familieweekend in volle natuur. Zoekt u een suggestie voor een bezoek in de regio? Wij raden u dit weekend aan de stad Dinant te (her)ontdekken !

Weekend van 20 tot 22 maart 2020 - VOLZET

Het domain van Massembre is dit weekend geboekt voor een privé-evenement. Raadpleeg onze andere weekends om uw volgende verblijf te boeken.

Wandelweekend 9 en 10 mei 2020

Een heel weekend op maat voor wandelaars. Samen met Sporta organiseert Massembre een wandelweekend ter voorbereiding van de klim van de Mont Ventoux. Om dit evenement te steunen bieden we aan de mensen die interesse hebben de kans om deel te nemen aan de voorbereidende wandelingen die in de regio van Massembre plaatsvinden.

Zomervakantie 2020 op stage met Kazou

Het domein van Massembre is tijdens de maanden juli en augustus helemaal voorbehouden voor kinderen die met de CM op stage komen.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x