Ethias Challenge - Wandel- en fietsweekend 26 en 27 juni 2021

Op zaterdag 26 juni kunt u onder begeleiding van de wandelbegeleiders van Massembre, in de voormiddag een bezoek brengen aan ons zoölogisch park (een korte wandeling in het domein, start om 9h45) en in de namiddag is er een begeleide wandeling van ongeveer 10 kilometer (naar Givet en Mont D’Haurs, start om 13h45 en terug rond 17h30). Deze wandeling gaat langs heuvelachtige landschappen en soms nauwe weggetjes. Ze is minder geschikt voor buggy’s, maar wel een ideale opwarming voor de uitdagende wandeling van zondag. 

U kan er ook vrij met de fiets op uittrekken. 

Op zondag 27 juni hebben zowel fietsers als wandelaars verschillende mogelijkheden. 


Wandelaars kunnen kiezen uit 2 uitdagende en heuvelachtige wandelingen (10km of 25km, starten mogelijk tussen 8h30-10h30) die vertrekken en aankomen in Massembre. Deze wandelingen zal u zelfstandig doen, het parcours is bewegwijzerd (via gekleurde linten of bordjes). Deze wandelingen zijn niet geschikt voor buggy’s.

Fietsers kunnen kiezen tussen een tocht van 50, 75, 110 of zelfs 160 kilometer. Een paar steige hellingen maken deel uit van de twee langste tochten. Zo bent u volledig klaar voor de klim van de Mont Ventoux. 

Er is een bevoorradingspunt voorzien met water, sportdrank en koeken. U kan een lunchpakket bestellen bij Massembre (ten laatste 1 dag op voorhand reserveren bij receptie). Er zijn enkele cafés op het parcours.

Praktische informatie arrangementen:

Optie 1: Arrangement van vrijdagavond tot zondagmorgen.

€ 136,40 in halfpension (mogelijkheid om voor ’s middags een picknick te verkrijgen indien u die ten laatste de dag ervoor bestelt – € 7,20/persoon). Voor kinderen van 7 tot en met 12 jaar betaalt u slechts € 28 (+ eventueel € 7,20/picknick). Kinderen tot en met 6 jaar betalen slechts 3 € deelname aan de wandelingen.

  • Optie 2: Arrangement van zaterdagavond tot zondagmorgen.

€ 69,70 in halfpension (mogelijkheid om voor ’s middags een picknick te verkrijgen indien u die ten laatste de dag ervoor bestelt – € 7,20/persoon). Voor kinderen van 7 tot en met 12 jaar betaalt u slechts € 15,50 (+ eventueel € 7,20/picknick). Kinderen tot en met 6 jaar betalen slechts € 3 deelname aan de wandelingen.

  • Adres: Domaine de Massembre - Massembre 84, 5543 Heer
  • Parkeren: parkeermogelijkheid aan de ingang van het domein zelf
  • Bar: Na de wandelprestaties kan u in de bar van Massembre van een welverdiend ontspanningsmoment genieten.
  • Reserveren: Boek uw verblijf via reception@massembre.com en vermeld hierbij duidelijk “Walk to the top wandelweekend” samen met “Optie 1 of Optie 2”


  • Wandelaars en fietsers kunnen ook kiezen om enkel aan de zelfstandige wandeling of fietstocht op zondag deel te nemen. Ook hiervoor moet op voorhand gereserveerd worden via reception@massembre.com en vragen wij een deelname van € 3.

Volledig aanbod voor gezinnen

Ontdek onze verschillende type kamers, restauratiemogelijkheden en activiteiten voor het hele gezin. 

Ethias Challenge - Wandel- en fietsweekend 26 en 27 juni 2021

Boomhutervaring

Ontdek de verschillende verblijfsformules om op avontuur te gaan in onze gloednieuwe boomhutten.

Weekend van 30 april tot 2 mei 2021 - Bezoek Dinant

Massembre ontvangt u met plezier voor een vrienden- of familieweekend in volle natuur. Zoekt u een suggestie voor een bezoek in de regio? Wij raden u dit weekend aan de stad Dinant te (her)ontdekken !

Een 'honden welkom' weekend van 7 tot 9 mei 2021

Enkel en alleen tijdens ons speciaal 'Hondenweekend' mag de beste vriend van de mens meekomen tijdens uw weekend in Massembre. (Max. 2 honden/kamer).

Hemelvaartweekend van 13 tot 16 mei 2021

Maak gebruik van dit lange weekend voor een uitzonderlijk verblijf in Massembre. Iedere dag worden animaties voorzien voor klein en groot, evenals geleide natuurwandelingen.

Verlengd weekend op ontdekking van de grotten van 21 tot 24 mei 2021

Wat dacht u van een weekendje op ontdekking van de grotten in de buurt van Massembre. Regen of zonneschijn, in de grotten merkt u er niets van. Laat u hypnotiseren door de pracht en praal van de stalagmieten en stalactieten.

Weekend van 28 tot 30 mei 2021 - Last minute

Geniet dit weekend van 20% korting op uw overnachting in Massembre.

Weekend van 4 tot 6 juni 2021 : op het spoor van de dieren

Plan een bezoek aan de verschillende dieren van Massembre en de regio tijdens dit weekendverblijf. Een echte aanrader voor natuurliefhebbers.

Weekend van 11 tot 13 juni 2021 : een reis voor de smaakpapillen

Kom een weekendje uitblazen en wandelen in de prachtige omgeving van Massembre. We stellen u voor om van dit weekend gebruik te maken om de lokale gastronomie te ontdekken.

Kastelenweekend van 18 tot 20 juni 2021

Zin in eens iets meer dan wandelen door onze bossen? Ga op de sporen van de prinsessen en ridders de kastelen uit de buurt van Massembre ontdekken. Zowel groot als klein kunnen genieten van onze selectie aan voorgestelde bezoeken.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x