Kastelenweekend van 18 tot 20 juni 2021

Wenst u een weekendje naar Massembre te komen met vrienden of familie? We verwelkomen u graag! In Massembre geniet u van de natuur, de rust en heerlijke maaltijden.

We maken gebruik van deze gelegenheid om jullie een bezoek in de regio aan te raden. U kan dit, zonder verplichting, toevoegen aan uw programma voor het weekend (in functie van de Covid-maatregelen).

Weekend in halfpension in 2021

€ 252 voor 4 personen in een gezinskamer van het type Comfort. 

[Voorbeeld van het tarief voor 2 volwassenen + 2 kinderen tussen 0 en 6 jaar in eenzelfde kamer. Raadpleeg onze tarieven om het bedrag voor uw situatie te kennen of neem contact op met Massembre.]

Inbegrepen:

  • 2 x overnachting
  • 2x ontbijt en 2x avondmaal in self-service formule of op de kamer in functie van de Covid-maatregelen
  • Kruik water aan tafel
  • Beddengoed en handdoeken op de kamer
  • Bezoek aan het dierenpark
  • Kids avonturenparcours
  • Prachtige wandelingen
  • Speelpleinen
  • Wifi en televisie in de bar

Niet inbegrepen: drank buiten het water aan tafel.

Optie: ezelwandeling (€ 2/kind), zakje voer voor het dierenpark (€ 2), touwparcours in de bomen (€ 10 ten laatste bij aankomst te reserveren in de receptie).

Het is mogelijk een middagmaal te bekomen in het restaurant, aan de foodstand of als pick-nick (in functie van de Covid-maatregelen).

Massembre heeft kinderstoelen, babybedjes, buggy’s en kinderdraagtassen ter beschikking evenals wandelstokken. Vraag ernaar in de receptie. Let wel, het aantal is beperkt.

Boek nu! Aanbiedingen voor gezinnen en groepen


Suggestie voor dit weekend. Dit bezoek maakt niet deel uit van het programma van de wandelgidsen. U bent natuurlijk niet verplicht hier aan deel te nemen (in functie van de Covid-maatregelen).

Ontdek de kastelen uit de regio!

Massembre stelt u dit weekend voor om een of meerdere feeërieke kastelen uit de buurt te verkennen. 

Het kasteel van Freÿr

... en zijn prachtige tuinen. Op 16 kilometer van Massembre bevindt zich een prachtig kasteel uit de Renaissance dat soms het mini-versaille wordt genoemd. Ook de gelauwerde tuinen met onder andere hun driehonderdjarige sinaasappelbomen zullen u sprakeloos laten.  

Het kasteel van Vêves

Dit middeleeuws kasteel op 22 kilometer van Massembre wordt beschouwd als een van de mooiste kastelen van België. Ook voor de kleinste bezoekers wordt het volop genieten. Ze mogen namelijk doorheen de gangen wandelen, verkleed als prinses of als ridder. Zelfs doornroosje zou er wakker van springen. 

Het kasteel van Lavaux-Sainte-Anne

In het kasteel van Lavaux-Sainte-Anne kan u de kerkers en het kasteel bezoeken, maar ook een museum over het landsheerlijke leven in de XVIIe eeuw. Bovendien is het ook aangenaam wandelen in het charmante dorp van Lavaux. Zeker een bezoekje waard dus.

Middeleeuwse vesting Poilvache

Ga een paar honderden jaren terug in de tijd en bezoek de middeleeuwse vesting van Poilvache. Op amper 24 kilometer van Massembre vindt u in de Maasvallei deze verstevigde vesting dat de tijden weerstaan heeft. Laat u verrassen.

Kastelenweekend van 18 tot 20 juni 2021

Boomhutervaring

Ontdek de verschillende verblijfsformules om op avontuur te gaan in onze gloednieuwe boomhutten.

Weekend van 30 april tot 2 mei 2021 - Bezoek Dinant

Massembre ontvangt u met plezier voor een vrienden- of familieweekend in volle natuur. Zoekt u een suggestie voor een bezoek in de regio? Wij raden u dit weekend aan de stad Dinant te (her)ontdekken !

Een 'honden welkom' weekend van 7 tot 9 mei 2021

Enkel en alleen tijdens ons speciaal 'Hondenweekend' mag de beste vriend van de mens meekomen tijdens uw weekend in Massembre. (Max. 2 honden/kamer).

Hemelvaartweekend van 13 tot 16 mei 2021

Maak gebruik van dit lange weekend voor een uitzonderlijk verblijf in Massembre. Iedere dag worden animaties voorzien voor klein en groot, evenals geleide natuurwandelingen.

Verlengd weekend op ontdekking van de grotten van 21 tot 24 mei 2021

Wat dacht u van een weekendje op ontdekking van de grotten in de buurt van Massembre. Regen of zonneschijn, in de grotten merkt u er niets van. Laat u hypnotiseren door de pracht en praal van de stalagmieten en stalactieten.

Weekend van 28 tot 30 mei 2021 - Last minute

Geniet dit weekend van 20% korting op uw overnachting in Massembre.

Weekend van 4 tot 6 juni 2021 : op het spoor van de dieren

Plan een bezoek aan de verschillende dieren van Massembre en de regio tijdens dit weekendverblijf. Een echte aanrader voor natuurliefhebbers.

Weekend van 11 tot 13 juni 2021 : een reis voor de smaakpapillen

Kom een weekendje uitblazen en wandelen in de prachtige omgeving van Massembre. We stellen u voor om van dit weekend gebruik te maken om de lokale gastronomie te ontdekken.

Ethias Challenge - Wandel- en fietsweekend 26 en 27 juni 2021

Ethias Challenge - Een heel weekend op maat voor wandelaars. Samen met Sporta organiseert Massembre een wandelweekend ter voorbereiding van de klim van de Mont Ventoux. Om dit evenement te steunen bieden we aan de mensen die interesse hebben de kans om deel te nemen aan de voorbereidende wandelingen die in de regio van Massembre plaatsvinden.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x