Kastelenweekend van 26 tot 28 juni 2020

Wenst u een weekendje naar Massembre te komen met vrienden of familie? We verwelkomen u graag! In Massembre geniet u van de natuur, de rust en heerlijke maaltijden. Onze wandelbegeleiders, Karin en Gregoor, nemen u vrijblijvend mee op wandel en de kinderen kunnen er op los ravotten in de speeltuinen van Massembre.

We maken gebruik van deze gelegenheid om jullie een bezoek in de regio aan te raden. U kan dit, zonder verplichting, toevoegen aan uw programma voor het weekend.

Weekend in halfpension in 2020

€ 247 voor 4 personen in een gezinskamer van het type Comfort. 

[Voorbeeld van het tarief voor 2 volwassenen + 2 kinderen tussen 0 en 6 jaar in eenzelfde kamer. Raadpleeg onze tarieven om het bedrag voor uw situatie te kennen of neem contact op met Massembre.]

Inbegrepen:

  • 2 x overnachting
  • 2x ontbijt
  • 2x avondmaal in self-service formule
  • Kruik water aan tafel
  • Handdoeken op de kamer
  • Dieren voederen in het dierenpark
  • Kids avonturenparcours
  • Prachtige geleide wandelingen
  • Speelpleinen
  • Wifi en televisie in de bar

Niet inbegrepen: drank buiten het water aan tafel. Het bezoek aan de kastelen zijn niet inbegrepen (zie onderaan de pagina).

Optie: ezelwandeling (2€/kind), 3-gangenmenu, touwparcours in de bomen (€ 7 ten laatste bij aankomst te reserveren in de receptie).

Het is mogelijk een middagmaal te reserveren voor € 15,10 per persoon (op voorhand of ter plaatse in het restaurant).

Massembre heeft kinderstoelen, babybedjes, buggy’s en kinderdraagtassen ter beschikking evenals wandelstokken. Vraag ernaar in de receptie. Let wel, het aantal is beperkt.

Boek nu! Aanbiedingen voor gezinnen en groepen


Suggestie voor dit weekend. Dit bezoek maakt deel uit van het programma van de wandelgidsen. U bent natuurlijk niet verplicht hier aan deel te nemen.

Ontdek de kastelen uit de regio!

Massembre stelt u dit weekend voor om een of meerdere feeërieke kastelen uit de buurt te verkennen. 

Het kasteel van Freÿr

... en zijn prachtige tuinen. Op 16 kilometer van Massembre bevindt zich een prachtig kasteel uit de Renaissance dat soms het mini-versaille wordt genoemd. Ook de gelauwerde tuinen met onder andere hun driehonderdjarige sinaasappelbomen zullen u sprakeloos laten.  

Het kasteel van Vêves

Dit middeleeuws kasteel op 22 kilometer van Massembre wordt beschouwd als een van de mooiste kastelen van België. Ook voor de kleinste bezoekers wordt het volop genieten. Ze mogen namelijk doorheen de gangen wandelen, verkleed als prinses of als ridder. Zelfs doornroosje zou er wakker van liggen. 

Het kasteel van Lavaux-Sainte-Anne

In het kasteel van Lavaux-Sainte-Anne kan u de kerkers en het kasteel bezoeken, maar ook een museum over het landsheerlijke leven in de XVIIe eeuw. Bovendien is het ook aangenaam wandelen in het charmante dorp van Lavaux. Zeker een bezoekje waard dus.

Middeleeuwse vesting Poilvache

Ga een paar honderden jaren terug in de tijd en bezoek de middeleeuwse vesting van Poilvache. Op amper 24 kilometer van Massembre vindt u in de Maasvallei deze verstevigde vesting dat de tijden weerstaan heeft. Laat u verrassen.

Kastelenweekend van 26 tot 28 juni 2020

Boomhutervaring

Ontdek de verchillende verblijfsformules om op avontuur te gaan in onze gloednieuwe boomhutten.

Paasvakantie 2020 - VOLZET

Het domein van Massembre is volzet tijdens de Paasvakantie 2020. Raadpleeg onze weekendarrangementen voor uw volgend verblijf.

Weekend van 24 tot 26 april 2020 - VOLZET

Het domein van Massembre is volzet dit weekend. Raadpleeg onze weekendarrangementen voor uw volgend verblijf.

Weekend van 30 april tot 3 mei 2020 - VOLZET

De 'gemaskerden uit Venetië' komen hun prachtige kostuums paraderen in de tuinen van Annevoie. Voor deze gelegenheid reserveren ze het hele domein van Massembre.

Wandelweekend 9 en 10 mei 2020

Een heel weekend op maat voor wandelaars. Samen met Sporta organiseert Massembre een wandelweekend ter voorbereiding van de klim van de Mont Ventoux. Om dit evenement te steunen bieden we aan de mensen die interesse hebben de kans om deel te nemen aan de voorbereidende wandelingen die in de regio van Massembre plaatsvinden.

Een Hondsdol weekend van 15 tot 17 mei 2020

Enkel en alleen tijdens ons speciaal 'Hondenweekend' mag de beste vriend van de mens meekomen tijdens uw weekend in Massembre. (Max. 2 honden/kamer).

Hemelvaartweekend van 20 tot 24 mei 2020

Maak gebruik van dit lange weekend voor een uitzonderlijk verblijf in Massembre. Iedere dag worden animaties voorzien voor klein en groot, evenals geleide natuurwandelingen.

VOLZET - Lang weekend van 29 mei tot 1 juni 2020 : op het spoor van de dieren

Plan een bezoek aan de verschillende dieren van Massembre en de regio tijdens dit weekendverblijf. Een echte aanrader voor natuurliefhebbers.

Weekend van 5 tot 7 juni 2020 : een reis voor de smaakpapillen

Kom een weekendje uitblazen en wandelen in de prachtige omgeving van Massembre. We stellen u voor om van dit weekend gebruik te maken om de lokale gastronomie te ontdekken.

Weekend van 12 tot 14 juni 2020 - VOLZET

Het domein van Massembre is afgehuurd voor een privé-evenement dit weekend. Raadpleeg onze weekendarrangement voor uw volgende verblijf in Massembre.

Weekend van 19 tot 21 juni 2020

Het domein van Massembre is afgehuurd voor een privé-evenement dit weekend. Raadpleeg onze weekendarrangement voor uw volgende verblijf in Massembre.

Zomervakantie 2020 op stage met Kazou

Het domein van Massembre is tijdens de maanden juli en augustus helemaal voorbehouden voor kinderen die met de CM op stage komen.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x