Verlengd weekend op ontdekking van de grotten van 21 tot 24 mei 2021

Wenst u een weekendje naar Massembre te komen met vrienden of familie? We verwelkomen u graag! In Massembre geniet u van de natuur, de rust en heerlijke maaltijden.

We maken gebruik van deze gelegenheid om jullie een bezoek in de regio aan te raden. U kan dit, zonder verplichting, toevoegen aan uw programma voor het weekend.

Weekend in halfpension in 2021

€ 378 voor 3 personen in een gezinskamer van het type Comfort. 

[Voorbeeld van het tarief voor 2 nachten met 2 volwassenen + 2 kinderen tussen 0 en 6 jaar in eenzelfde kamer. Raadpleeg onze tarieven om het bedrag voor uw situatie te kennen of neem contact op met Massembre.]

Inbegrepen:

  • 2 x overnachting
  • 2x ontbijt en 2x avondmaal in self-service formule of op de kamer in functie van de Covid-maatregelen
  • Kruik water aan tafel
  • Beddengoed en handdoeken op de kamer
  • Bezoek aan het dierenpark
  • Kids avonturenparcours
  • Prachtige wandelingen
  • Speelpleinen
  • Wifi en televisie in de bar

Niet inbegrepen: drank buiten het water aan tafel.

Optie: ezelwandeling (€ 2/kind), zakje voer voor het dierenpark (€ 2), touwparcours in de bomen (€ 10 ten laatste bij aankomst te reserveren in de receptie).

Het is mogelijk een middagmaal te bekomen in het restaurant, aan de foodstand of als pick-nick (in functie van de Covid-maatregelen).

Massembre heeft kinderstoelen, babybedjes, buggy’s en kinderdraagtassen ter beschikking evenals wandelstokken. Vraag ernaar in de receptie. Let wel, het aantal is beperkt.

Boek nu! Aanbiedingen voor gezinnen en groepen


Suggestie voor dit weekend. Dit bezoek maakt geen deel uit van het programma van de wandelgidsen. U kan dit op eigen houtje aan uw weekendprogramma toevoegen.

Ontdek de grotten uit de regio!

Het begin van de lente met zijn onzekere weersomstandigheden is de periode bij uitstek om de grotten in de buurt van Massembre te verkennen. 

Grotten van Han

De indrukwekkende Grotten van Han zijn altijd een bezoek waard. Dankzij hun nieuwe klank- en lichtshow "Origin", lijkt het net of u het ontstaan van onze wereld bijwoont. Kortingsbonnen zijn soms beschikbaar aan de receptie in Massembre. Vraag er gerust naar. 

Grot 'la Merveilleuse' in Dinant

Deze grot zou vrij vertaald de "Wonderbare" kunnen heten in het Nederlands. Ze is heel weinig gewijzigd sinds haar ontdekking en draagt haar naam goed. Tijdens het bezoek van 50 minuten kan u een groot aantal stalagmieten en stalagtieten aanschouwen. Deze zijn uitzonderlijk dun en bijna helemaal wit.  

Grotten van Nichet in Fromelenne (Frankrijk)

De grot van Nichet is de enige die bezocht kan worden in het noordoosten van Frankrijk. U kan er 20 zalen vol pracht en praal van de natuur bezoeken. Er is een pick-nickzone voorzien, net als de mogelijkheid om snacks te bekomen. U vindt er ook speelpleinen voor de kinderen.

Verlengd weekend op ontdekking van de grotten van 21 tot 24 mei 2021

Boomhutervaring

Ontdek de verschillende verblijfsformules om op avontuur te gaan in onze gloednieuwe boomhutten.

Weekend van 30 april tot 2 mei 2021 - Bezoek Dinant

Massembre ontvangt u met plezier voor een vrienden- of familieweekend in volle natuur. Zoekt u een suggestie voor een bezoek in de regio? Wij raden u dit weekend aan de stad Dinant te (her)ontdekken !

Een 'honden welkom' weekend van 7 tot 9 mei 2021

Enkel en alleen tijdens ons speciaal 'Hondenweekend' mag de beste vriend van de mens meekomen tijdens uw weekend in Massembre. (Max. 2 honden/kamer).

Hemelvaartweekend van 13 tot 16 mei 2021

Maak gebruik van dit lange weekend voor een uitzonderlijk verblijf in Massembre. Iedere dag worden animaties voorzien voor klein en groot, evenals geleide natuurwandelingen.

Weekend van 28 tot 30 mei 2021 - Last minute

Geniet dit weekend van 20% korting op uw overnachting in Massembre.

Weekend van 4 tot 6 juni 2021 : op het spoor van de dieren

Plan een bezoek aan de verschillende dieren van Massembre en de regio tijdens dit weekendverblijf. Een echte aanrader voor natuurliefhebbers.

Weekend van 11 tot 13 juni 2021 : een reis voor de smaakpapillen

Kom een weekendje uitblazen en wandelen in de prachtige omgeving van Massembre. We stellen u voor om van dit weekend gebruik te maken om de lokale gastronomie te ontdekken.

Kastelenweekend van 18 tot 20 juni 2021

Zin in eens iets meer dan wandelen door onze bossen? Ga op de sporen van de prinsessen en ridders de kastelen uit de buurt van Massembre ontdekken. Zowel groot als klein kunnen genieten van onze selectie aan voorgestelde bezoeken.

Ethias Challenge - Wandel- en fietsweekend 26 en 27 juni 2021

Ethias Challenge - Een heel weekend op maat voor wandelaars. Samen met Sporta organiseert Massembre een wandelweekend ter voorbereiding van de klim van de Mont Ventoux. Om dit evenement te steunen bieden we aan de mensen die interesse hebben de kans om deel te nemen aan de voorbereidende wandelingen die in de regio van Massembre plaatsvinden.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x