VOLZET - Lang weekend van 29 mei tot 1 juni 2020 : op het spoor van de dieren

Wenst u een weekendje naar Massembre te komen met vrienden of familie? We verwelkomen u graag! In Massembre geniet u van de natuur, de rust en heerlijke maaltijden. Onze wandelbegeleiders, Karolien en Swa, nemen u vrijblijvend mee op wandel en de kinderen kunnen er op los ravotten in de speeltuinen van Massembre.

We maken gebruik van deze gelegenheid om jullie een bezoek aan de verschillende dieren van Massembre en de regio aan te raden. U kan dit, zonder verplichting, toevoegen aan uw programma voor het weekend.

Weekend in halfpension in 2020

€ 130,80 / dag voor 4 personen in een gezinskamer van het type Comfort. 

[Voorbeeld van het tarief voor 2 volwassenen + 2 kinderen tussen 0 en 6 jaar in eenzelfde kamer. Raadpleeg onze tarieven om het bedrag voor uw situatie te kennen of neem contact op met Massembre.]

Inbegrepen:

  • 2 x overnachting
  • 2x ontbijt
  • 2x avondmaal in self-service formule
  • Kruik water aan tafel
  • Handdoeken op de kamer
  • Dieren voederen in het dierenpark
  • Kids avonturenparcours
  • Prachtige geleide wandelingen
  • Speelpleinen
  • Wifi en televisie in de bar

Niet inbegrepen: drank buiten het water aan tafel. Het bezoek aan de abdij is niet inbegrepen (zie onderaan de pagina).

Optieezelwandeling (2€/kind), 3-gangenmenu, touwparcours in de bomen (€ 7 ten laatste bij aankomst te reserveren in de receptie).

Het is mogelijk een middagmaal te reserveren voor € 15,10 per persoon (op voorhand of ter plaatse in het restaurant).

Massembre heeft kinderstoelen, babybedjes, buggy’s en kinderdraagtassen ter beschikking evenals wandelstokken. Vraag ernaar in de receptie. Let wel, het aantal is beperkt.

Boek nu! Aanbiedingen voor gezinnen en groepen


Op ontdekking van de dieren

Dieren voederen in het dierenpark

Iedere ochtend trekken onze dierenverzorgers naar het dierenpark. U kan er om 10u.30 aanschouwen hoe de everzwijnen, herten, dammen en reeën hun ontbijt krijgen. Onze verzorgers zullen u de kans bieden om dicht bij de dieren te staan zonder ze te storen. 

Ezelwandeling

De ezels van Massembre kijken uit naar hun wandeling doorheen het domein. Voor het vertrek, kunnen de kinderen helpen bij het borstelen van de ezels en de kleinsten zullen op de rug van een ezel mogen zitten tijdens de wandeling (Prijs : € 2/kind). 

Boerderijdieren

De Highland koeien (schotse dieren met een prachtige franje) en de geiten van Massembre wachten op jullie om nader kennis te maken in de weides van Massembre. Iets verder staan onze twee trekpaarden ook te popelen voor een beetje aandacht.  

De bijenkorven

Wandel tot aan de bijenkorven van Massembre en leer alles over het leven van de bijen en hoe ze honing maken. De didactische panelen onderweg leggen al hun geheimen voor u bloot. 

Jardin des hiboux

Jardin des hiboux wordt letterlijk vertaald als 'Uilentuin'. Deze valkerij in Bièvre telt meer dan 75 roofvogels. De indrukwekkende dieren geven u een onvergetelijk spektakel tijdens hun dagelijke voorstelling. Op de kinderboerderij vindt u nog een reeks andere bezienswaardigheden. 

VOLZET - Lang weekend van 29 mei tot 1 juni 2020 : op het spoor van de dieren

Boomhutervaring

Ontdek de verchillende verblijfsformules om op avontuur te gaan in onze gloednieuwe boomhutten.

Paasvakantie 2020 - VOLZET

Het domein van Massembre is volzet tijdens de Paasvakantie 2020. Raadpleeg onze weekendarrangementen voor uw volgend verblijf.

Weekend van 24 tot 26 april 2020 - VOLZET

Het domein van Massembre is volzet dit weekend. Raadpleeg onze weekendarrangementen voor uw volgend verblijf.

Weekend van 30 april tot 3 mei 2020 - VOLZET

De 'gemaskerden uit Venetië' komen hun prachtige kostuums paraderen in de tuinen van Annevoie. Voor deze gelegenheid reserveren ze het hele domein van Massembre.

Wandelweekend 9 en 10 mei 2020

Een heel weekend op maat voor wandelaars. Samen met Sporta organiseert Massembre een wandelweekend ter voorbereiding van de klim van de Mont Ventoux. Om dit evenement te steunen bieden we aan de mensen die interesse hebben de kans om deel te nemen aan de voorbereidende wandelingen die in de regio van Massembre plaatsvinden.

Een Hondsdol weekend van 15 tot 17 mei 2020

Enkel en alleen tijdens ons speciaal 'Hondenweekend' mag de beste vriend van de mens meekomen tijdens uw weekend in Massembre. (Max. 2 honden/kamer).

Hemelvaartweekend van 20 tot 24 mei 2020

Maak gebruik van dit lange weekend voor een uitzonderlijk verblijf in Massembre. Iedere dag worden animaties voorzien voor klein en groot, evenals geleide natuurwandelingen.

Weekend van 5 tot 7 juni 2020 : een reis voor de smaakpapillen

Kom een weekendje uitblazen en wandelen in de prachtige omgeving van Massembre. We stellen u voor om van dit weekend gebruik te maken om de lokale gastronomie te ontdekken.

Weekend van 12 tot 14 juni 2020 - VOLZET

Het domein van Massembre is afgehuurd voor een privé-evenement dit weekend. Raadpleeg onze weekendarrangement voor uw volgende verblijf in Massembre.

Weekend van 19 tot 21 juni 2020

Het domein van Massembre is afgehuurd voor een privé-evenement dit weekend. Raadpleeg onze weekendarrangement voor uw volgende verblijf in Massembre.

Kastelenweekend van 26 tot 28 juni 2020

Zin in eens iets meer dan wandelen door onze bossen? Ga op de sporen van de princessen en ridders de kastelen uit de buurt van Massembre ontdekken. Zowel groot als klein kunnen genieten van onze selectie aan voorgestelde bezoeken.

Zomervakantie 2020 op stage met Kazou

Het domein van Massembre is tijdens de maanden juli en augustus helemaal voorbehouden voor kinderen die met de CM op stage komen.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x