Wandelweekend 9 en 10 mei 2020

Op zaterdag 9 mei kunt u onder begeleiding van de natuurgidsen van Massembre in de voormiddag een bezoek brengen aan ons zoölogisch park (een korte wandeling in het domein, start om 9h45) en in de namiddag is er een begeleide wandeling van ongeveer 10 kilometer (naar Givet en Mont D’Haurs, start om 13h45 en terug rond 17h30). Deze wandeling gaat langs heuvelachtige landschappen en soms nauwe weggetjes. Ze is minder geschikt voor buggy’s, maar wel een ideale opwarming voor de uitdagende wandeling van zondag.

Op zondag 10 mei kan u kiezen uit 2 uitdagende en heuvelachtige wandelingen (10km of 25km, starten mogelijk tussen 8h30-10h30) die vertrekken en aankomen in Massembre. Deze wandelingen zal u zelfstandig doen, het parcours is bewegwijzerd (via gekleurde linten of bordjes) en er is een bevoorradingsstand voorzien met water, sportdrank en koeken. U kan een lunchpakket bestellen bij Massembre (ten laatste 1 dag op voorhand reserveren bij receptie). Er zijn enkele cafés op het parcours. Deze wandelingen zijn niet geschikt voor buggy’s.

Praktische informatie arrangementen:

Optie 1: Arrangement van vrijdagavond tot zondagmorgen.

€ 126.50 in halfpension (mogelijkheid om voor ’s middags een picknick te verkrijgen indien u die ten laatste de dag ervoor bestelt – 7€/persoon). Voor kinderen van 7 tot en met 12 jaar betaalt u slechts € 27.40 (+ eventueel 7€/picknick). Kinderen tot en met 6 jaar betalen slechts 3 € deelname aan de wandelingen.

  • Optie 2: Arrangement van zaterdagavond tot zondagmorgen.

€ 64.75 in halfpension (mogelijkheid om voor ’s middags een picknick te verkrijgen indien u die ten laatste de dag ervoor bestelt – 7€/persoon). Voor kinderen van 7 tot en met 12 jaar betaalt u slechts € 15.20 (+ eventueel 7€/picknick). Kinderen tot en met 6 jaar betalen slechts 3 € deelname aan de wandelingen.

  • Adres: Domaine de Massembre - Massembre 84, 5543 Heer
  • Parkeren: parkeermogelijkheid aan de ingang van het domein zelf
  • Bar: Na de wandelprestaties kan u in de bar van Massembre van een welverdiend ontspanningsmoment genieten.
  • Reserveren: Boek uw verblijf via reception@massembre.com en vermeld hierbij duidelijk “Walk to the top wandelweekend” samen met “Optie 1 of Optie 2”


  • Wandelaars kunnen ook kiezen om enkel aan de zelfstandige wandeling op zondag deel te nemen. Ook hiervoor moet op voorhand gereserveerd worden via reception@massembre.com en vragen wij een deelname van 3€.
Wandelweekend 9 en 10 mei 2020

Boomhutervaring

Ontdek de verchillende verblijfsformules om op avontuur te gaan in onze gloednieuwe boomhutten.

Winters weekend van 24 tot 26 januari 2020

U wenst een weekendje Massembre te organiseren met uw gezin, met vrienden of in groep? Wij verwelkomen u graag!

Weekend van 31 januari tot 2 februari 2020

U wenst deze winter een weekend in Massembre te verblijven met uw gezin of uw vrienden? In het laagseizoen is het domein open voor groepen vanaf 30 personen.

Weekend van 14 tot 16 februari 2020 - VOLZET

Het domain van Massembre is dit weekend geboekt voor een privé-evenement. Raadpleeg onze andere weekends om uw volgende verblijf te boeken.

Brouwerijenweekend van 21 tot 23 februari 2020

Massembre stelt u voor om tijdens uw weekendverblijf de brouwerijen in de omgeving te ontdekken. Duik in een sleutelelement van de lokale gastronomie.

Midweek van 24 tot 28 februari 2020

Kom tijdens de week van Carnaval uitwaaien in Massembre.

Maredsous-weekend van 28 februari tot 1 maart 2020

Massembre ontvangt u met plezier voor een vrienden- of familieweekend in volle natuur. Zoekt u een suggestie voor een bezoek in de regio? Wij raden u dit weekend de abdij van Maredsous aan!

Weekend van 6 tot 8 maart 2020 - VOLZET

Het domein van Massembre is voorbehouden voor Altéo vzw van 6 tot 8 maart 2020. We ontvangen u graag op een van onze andere beschikbare weekends.

Weekend van 13 tot 15 maart 2020 - Bezoek Dinant

Massembre ontvangt u met plezier voor een vrienden- of familieweekend in volle natuur. Zoekt u een suggestie voor een bezoek in de regio? Wij raden u dit weekend aan de stad Dinant te (her)ontdekken !

Weekend van 20 tot 22 maart 2020 - VOLZET

Het domain van Massembre is dit weekend geboekt voor een privé-evenement. Raadpleeg onze andere weekends om uw volgende verblijf te boeken.

Zomervakantie 2020 op stage met Kazou

Het domein van Massembre is tijdens de maanden juli en augustus helemaal voorbehouden voor kinderen die met de CM op stage komen.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x