Wandelweekend 9 en 10 mei 2020

Op zaterdag 9 mei kunt u onder begeleiding van de wandelbegeleiders van Massembre, An en Eric, in de voormiddag een bezoek brengen aan ons zoölogisch park (een korte wandeling in het domein, start om 9h45) en in de namiddag is er een begeleide wandeling van ongeveer 10 kilometer (naar Givet en Mont D’Haurs, start om 13h45 en terug rond 17h30). Deze wandeling gaat langs heuvelachtige landschappen en soms nauwe weggetjes. Ze is minder geschikt voor buggy’s, maar wel een ideale opwarming voor de uitdagende wandeling van zondag.

Op zondag 10 mei kan u kiezen uit 2 uitdagende en heuvelachtige wandelingen (10km of 25km, starten mogelijk tussen 8h30-10h30) die vertrekken en aankomen in Massembre. Deze wandelingen zal u zelfstandig doen, het parcours is bewegwijzerd (via gekleurde linten of bordjes) en er is een bevoorradingsstand voorzien met water, sportdrank en koeken. U kan een lunchpakket bestellen bij Massembre (ten laatste 1 dag op voorhand reserveren bij receptie). Er zijn enkele cafés op het parcours. Deze wandelingen zijn niet geschikt voor buggy’s.

Praktische informatie arrangementen:

Optie 1: Arrangement van vrijdagavond tot zondagmorgen.

€ 126.50 in halfpension (mogelijkheid om voor ’s middags een picknick te verkrijgen indien u die ten laatste de dag ervoor bestelt – 7€/persoon). Voor kinderen van 7 tot en met 12 jaar betaalt u slechts € 27.40 (+ eventueel 7€/picknick). Kinderen tot en met 6 jaar betalen slechts 3 € deelname aan de wandelingen.

  • Optie 2: Arrangement van zaterdagavond tot zondagmorgen.

€ 64.75 in halfpension (mogelijkheid om voor ’s middags een picknick te verkrijgen indien u die ten laatste de dag ervoor bestelt – 7€/persoon). Voor kinderen van 7 tot en met 12 jaar betaalt u slechts € 15.20 (+ eventueel 7€/picknick). Kinderen tot en met 6 jaar betalen slechts 3 € deelname aan de wandelingen.

  • Adres: Domaine de Massembre - Massembre 84, 5543 Heer
  • Parkeren: parkeermogelijkheid aan de ingang van het domein zelf
  • Bar: Na de wandelprestaties kan u in de bar van Massembre van een welverdiend ontspanningsmoment genieten.
  • Reserveren: Boek uw verblijf via reception@massembre.com en vermeld hierbij duidelijk “Walk to the top wandelweekend” samen met “Optie 1 of Optie 2”


  • Wandelaars kunnen ook kiezen om enkel aan de zelfstandige wandeling op zondag deel te nemen. Ook hiervoor moet op voorhand gereserveerd worden via reception@massembre.com en vragen wij een deelname van 3€.
Wandelweekend 9 en 10 mei 2020

Boomhutervaring

Ontdek de verchillende verblijfsformules om op avontuur te gaan in onze gloednieuwe boomhutten.

Paasvakantie 2020 - VOLZET

Het domein van Massembre is volzet tijdens de Paasvakantie 2020. Raadpleeg onze weekendarrangementen voor uw volgend verblijf.

Weekend van 24 tot 26 april 2020 - VOLZET

Het domein van Massembre is volzet dit weekend. Raadpleeg onze weekendarrangementen voor uw volgend verblijf.

Weekend van 30 april tot 3 mei 2020 - VOLZET

De 'gemaskerden uit Venetië' komen hun prachtige kostuums paraderen in de tuinen van Annevoie. Voor deze gelegenheid reserveren ze het hele domein van Massembre.

Een Hondsdol weekend van 15 tot 17 mei 2020

Enkel en alleen tijdens ons speciaal 'Hondenweekend' mag de beste vriend van de mens meekomen tijdens uw weekend in Massembre. (Max. 2 honden/kamer).

Hemelvaartweekend van 20 tot 24 mei 2020

Maak gebruik van dit lange weekend voor een uitzonderlijk verblijf in Massembre. Iedere dag worden animaties voorzien voor klein en groot, evenals geleide natuurwandelingen.

VOLZET - Lang weekend van 29 mei tot 1 juni 2020 : op het spoor van de dieren

Plan een bezoek aan de verschillende dieren van Massembre en de regio tijdens dit weekendverblijf. Een echte aanrader voor natuurliefhebbers.

Weekend van 5 tot 7 juni 2020 : een reis voor de smaakpapillen

Kom een weekendje uitblazen en wandelen in de prachtige omgeving van Massembre. We stellen u voor om van dit weekend gebruik te maken om de lokale gastronomie te ontdekken.

Weekend van 12 tot 14 juni 2020 - VOLZET

Het domein van Massembre is afgehuurd voor een privé-evenement dit weekend. Raadpleeg onze weekendarrangement voor uw volgende verblijf in Massembre.

Weekend van 19 tot 21 juni 2020

Het domein van Massembre is afgehuurd voor een privé-evenement dit weekend. Raadpleeg onze weekendarrangement voor uw volgende verblijf in Massembre.

Kastelenweekend van 26 tot 28 juni 2020

Zin in eens iets meer dan wandelen door onze bossen? Ga op de sporen van de princessen en ridders de kastelen uit de buurt van Massembre ontdekken. Zowel groot als klein kunnen genieten van onze selectie aan voorgestelde bezoeken.

Zomervakantie 2020 op stage met Kazou

Het domein van Massembre is tijdens de maanden juli en augustus helemaal voorbehouden voor kinderen die met de CM op stage komen.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x