Weekend van 14 tot 16 februari 2020 - VOLZET

Folk Weekend 

Het domain van Massembre is dit weekend geboekt voor een privé-evenement. Raadpleeg onze andere weekends om uw volgende verblijf te boeken. 

Animatorenweekend

De wandelgidsen van Massembre maken van dit weekend gebruik om een nieuw wandel- en animatieprogramma samen te stellen. Dankzij hun inzet is ieder bezoek aan Massembre een memorabele ervaring. 

Raadpleeg onze andere weekendaanbiedingen om uw volgend verblijf te boeken. 

Weekend van 14 tot 16 februari 2020 - VOLZET

Boomhutervaring

Ontdek de verchillende verblijfsformules om op avontuur te gaan in onze gloednieuwe boomhutten.

Winters weekend van 24 tot 26 januari 2020

U wenst een weekendje Massembre te organiseren met uw gezin, met vrienden of in groep? Wij verwelkomen u graag!

Weekend van 31 januari tot 2 februari 2020

U wenst deze winter een weekend in Massembre te verblijven met uw gezin of uw vrienden? In het laagseizoen is het domein open voor groepen vanaf 30 personen.

Brouwerijenweekend van 21 tot 23 februari 2020

Massembre stelt u voor om tijdens uw weekendverblijf de brouwerijen in de omgeving te ontdekken. Duik in een sleutelelement van de lokale gastronomie.

Midweek van 24 tot 28 februari 2020

Kom tijdens de week van Carnaval uitwaaien in Massembre.

Maredsous-weekend van 28 februari tot 1 maart 2020

Massembre ontvangt u met plezier voor een vrienden- of familieweekend in volle natuur. Zoekt u een suggestie voor een bezoek in de regio? Wij raden u dit weekend de abdij van Maredsous aan!

Weekend van 6 tot 8 maart 2020 - VOLZET

Het domein van Massembre is voorbehouden voor Altéo vzw van 6 tot 8 maart 2020. We ontvangen u graag op een van onze andere beschikbare weekends.

Weekend van 13 tot 15 maart 2020 - Bezoek Dinant

Massembre ontvangt u met plezier voor een vrienden- of familieweekend in volle natuur. Zoekt u een suggestie voor een bezoek in de regio? Wij raden u dit weekend aan de stad Dinant te (her)ontdekken !

Weekend van 20 tot 22 maart 2020 - VOLZET

Het domain van Massembre is dit weekend geboekt voor een privé-evenement. Raadpleeg onze andere weekends om uw volgende verblijf te boeken.

Wandelweekend 9 en 10 mei 2020

Een heel weekend op maat voor wandelaars. Samen met Sporta organiseert Massembre een wandelweekend ter voorbereiding van de klim van de Mont Ventoux. Om dit evenement te steunen bieden we aan de mensen die interesse hebben de kans om deel te nemen aan de voorbereidende wandelingen die in de regio van Massembre plaatsvinden.

Zomervakantie 2020 op stage met Kazou

Het domein van Massembre is tijdens de maanden juli en augustus helemaal voorbehouden voor kinderen die met de CM op stage komen.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x