Weekend van 23 tot 25 september 2022 - Bezoek de mooiste dorpen!

Wenst u een weekendje naar Massembre te komen met vrienden of familie? We verwelkomen u graag! In Massembre geniet u van de natuur, de rust en heerlijke maaltijden. Onze begeleiders nemen u vrijblijvend mee op wandel en de kinderen kunnen er op los ravotten in de speeltuinen van Massembre.

We maken gebruik van deze gelegenheid om jullie een bezoek in de regio aan te raden. U kan dit, zonder verplichting, toevoegen aan uw programma voor het weekend.


Boek nu! Aanbiedingen voor gezinnen en groepen


Suggestie voor dit weekend. Dit bezoek maakt geen deel uit van het programma van de wandelgidsen. U kan dit op eigen houtje aan uw weekendprogramma toevoegen.

Ontdek de mooiste dorpen uit de streek!

Massembre stelt u voor om dit weekend de mooiste dorpen uit de streek te ontdekken. 

Soulme

Het dorp Soulme ligt op 14 kilometer van Massembre bovenaan een heuvel. Van hieruit hebt u een prachtig zicht over de vallei van Hermeton. De kerktoren en de huisjes uit de 18de en 19de eeuw vormen een mooi vertrekpunt voor een wandeling in de stilte van de natuur. 

Falaën

Op 19 kilometer van Massembre bevindt zich het pittoresque dorp Falaën. In het hart van dit dorp kan u de klokkentoren en de drie hoge torens van de kasteel-boerderij bekijken. Een leuke optie is dit bezoek te combineren met een beurt op de railbikes in de vallei van de Molignée.

Sosoye

Midden in de prachtige en wilde vallei van de "Molignée", op een kleine 22 kilometer van Massembre, bevindt zich het charmante dorpje Sosoye. De gerestaureerde Geboortekerk uit de 18de eeuw (tevens een beschermd monument), de pasotrie en tiendenschuur uit de 17de eeuw vormen maar een klein gedeelte van de vele bezienswaardigheden. 

Celles

Celles is een dorp op 23 kilometer van Massembre. Het bestaan van dit dorp kan sinds het jaar 669 aangetoond worden, dankzij de komst van de monnik Hadelinus. De Hermitage van de heilige Hadelinus is een mooi bewaarde bezienswaardigheid, met een kapittelkerk uit de romaanse kunst. Daarnaast kan u ook de Grote Fontein bezoeken en zelfs een heuse Duitse "Panther"-tank.  

Vierves

Gelegen in het natuurpark van Viroin, op 23 kilometer van Massembre, vindt u het dorp en prachtige kasteel van Vierves-Sur-Viroin. De kerken van Sint-Rufinus en Sint-Valerius vormen leuke bezienswaardigheden samen met de oude wasplaats. En wacht dacht u van een ritje in de oude stoomtrein om de drie lokale valleien te aanschouwen?

Weekend van 23 tot 25 september 2022 - Bezoek de mooiste dorpen!

Boomhutervaring

Ontdek de verschillende verblijfsformules om op avontuur te gaan in onze gloednieuwe boomhutten.

Zomervakantie 2022 op stage met Kazou

Het domein van Massembre is tijdens de maanden juli en augustus helemaal voorbehouden voor kinderen die met de CM op stage komen.

Festivalweekend van 2 tot 4 september 2022

Dit weekend van 2 tot 4 september 2022 is voorbehouden voor de festivalgangers van Space Safari.

Weekend van 9 tot 11 september 2022 - Festival

Dit weekend van 9 tot 11 september 2022 is voorbehouden voor de festivalgangers van Deep In The Woods.

Brouwerijenweekend van 16 tot 18 september 2022

Massembre stelt u voor om tijdens uw weekendverblijf de brouwerijen in de omgeving te ontdekken. Een ware troef van de lokale gastronomie.

Weekend van 30 september tot 02 oktober 2022

Kom op adem tijdens het weekend in het prachtige domein van Massembre. Geniet van 150 hectaren bossen en een hele resem activiteiten voor groot en klein.

Weekend van 7 tot 9 oktober 2022

Het domein van Massembre is voorbehouden voor le congrès "OCARINA" We ontvangen u graag op een van onze andere beschikbare weekends.

Weekend van 14 tot 16 oktober 2022 - Bezoek Dinant

Massembre ontvangt u met plezier voor een vrienden- of familieweekend in volle natuur. Zoekt u een suggestie voor een bezoek in de regio? Wij raden u dit weekend aan de stad Dinant te (her)ontdekken !

Weekend van 21 tot 23 oktober 2022

Boek nu een weekenduitje met uw gezin of vriendengroep en geniet van de pracht van de Ardennen.

Kastelenweekend van 28 tot 30 oktober 2022

Zin in eens iets meer dan wandelen door onze bossen? Ga op de sporen van de prinsessen en ridders de kastelen uit de buurt van Massembre ontdekken. Zowel groot als klein kunnen genieten van onze selectie aan voorgestelde bezoeken.

Haal een frisse neus tijdens de Herfstvakantie 2022 (van maandag 31 oktober tot vrijdag 4 november)!

Massembre het grote genoegen gezinnen en koppels te verwelkomen tijdens de herfstvakantie. 

Weekend van 04 tot 06 november - Skoebidoe

Massembre ontvangt met plezier gezinnen en groepen voor een zalig Skoebidoeweekend midden in de bossen.

Lang weekend van 10 tot 13 november 2022 : een reis voor de smaakpapillen

Kom een lang weekend uitblazen en wandelen in de prachtige omgeving van Massembre. We stellen u voor om van dit weekend gebruik te maken om de lokale gastronomie te ontdekken.

VOLZET - Weekend van 18 tot 20 november 2022

Het domein is geboekt voor een privé evenement en dus niet toegankelijk voor onze weekendgasten.

Weekend op ontdekking van de grotten van 25 tot 27 november 2022

Wat dacht u van een weekendje op ontdekking van de grotten in de buurt van Massembre. Regen of zonneschijn, in de grotten merkt u er niets van. Laat u hypnotiseren door de pracht en praal van de stalagmieten en stalactieten.

Weekend van 02 tot 04 december 2022

Het domein is dit weekend voorbehouden voor de deelnemers aan het "Folkweekend". Interesse? Neem contact op met de organisator (franstalig).

Winters weekend in december, januari of februari

Tijdens de winter opent Massembre zijn deuren voor groepen vanaf 30 personen.

Nieuwjaar 2022 - 2023

Kom oudejaarsavond 2023 vieren in Massembre. Geniet van de prachtige bossen met je gezin of vrienden en vier het nieuwe jaar op een unieke manier.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x