Weekend van 27 tot 29 maart 2020 - Bezoek de mooiste dorpen!

Wenst u een weekendje naar Massembre te komen met vrienden of familie? We verwelkomen u graag! In Massembre geniet u van de natuur, de rust en heerlijke maaltijden. Onze begeleiders, Anita en Bart, nemen u vrijblijvend mee op wandel en de kinderen kunnen er op los ravotten in de speeltuinen van Massembre.

We maken gebruik van deze gelegenheid om jullie een bezoek in de regio aan te raden. U kan dit, zonder verplichting, toevoegen aan uw programma voor het weekend.

Weekend in halfpension in 2020

€ 247 voor 4 personen in een gezinskamer van het type Comfort. 

[Voorbeeld van het tarief voor 2 volwassenen + 2 kinderen tussen 0 en 6 jaar in eenzelfde kamer. Raadpleeg onze tarieven om het bedrag voor uw situatie te kennen of neem contact op met Massembre.]

Inbegrepen:

  • 2 x overnachting
  • 2x ontbijt
  • 2x avondmaal in self-service formule
  • Kruik water aan tafel
  • Handdoeken op de kamer
  • Dieren voederen in het dierenpark
  • Kids avonturenparcours
  • Prachtige geleide wandelingen
  • Speelpleinen
  • Wifi en televisie in de bar

Niet inbegrepen: drank buiten het water aan tafel. Het bezoek van de dorpen is niet inbegrepen (zie onderaan de pagina).

Optie: ezelwandeling (2€/kind), 3-gangenmenu, touwparcours in de bomen (€ 7 ten laatste bij aankomst te reserveren in de receptie).

Het is mogelijk een middagmaal te reserveren voor € 15,10 per persoon (op voorhand of ter plaatse in het restaurant).

Massembre heeft kinderstoelen, babybedjes, buggy’s en kinderdraagtassen ter beschikking evenals wandelstokken. Vraag ernaar in de receptie. Let wel, het aantal is beperkt.

Boek nu! Aanbiedingen voor gezinnen en groepen


Suggestie voor dit weekend. Dit bezoek maakt geen deel uit van het programma van de wandelgidsen. U kan dit op eigen houtje aan uw weekendprogramma toevoegen.

Ontdek de mooiste dorpen uit de streek!

Massembre stelt u voor om dit weekend de mooiste dorpen uit de streek te ontdekken. 

Soulme

Het dorp Soulme ligt op 14 kilometer van Massembre bovenaan een heuvel. Van hieruit hebt u een prachtig zicht over de vallei van Hermeton. De kerktoren en de huisjes uit de 18de en 19de eeuw vormen een mooi vertrekpunt voor een wandeling in de stilte van de natuur. 

Falaën

Op 19 kilometer van Massembre bevindt zich het pittoresque dorp Falaën. In het hart van dit dorp kan u de klokkentoren en de drie hoge torens van de kasteel-boerderij bekijken. Een leuke optie is dit bezoek te combineren met een beurt op de railbikes in de vallei van de Molignée.

Sosoye

Midden in de prachtige en wilde vallei van de "Molignée", op een kleine 22 kilometer van Massembre, bevindt zich het charmante dorpje Sosoye. De gerestaureerde Geboortekerk uit de 18de eeuw (tevens een beschermd monument), de pasotrie en tiendenschuur uit de 17de eeuw vormen maar een klein gedeelte van de vele bezienswaardigheden. 

Celles

Celles is een dorp op 23 kilometer van Massembre. Het bestaan van dit dorp kan sinds het jaar 669 aangetoond worden, dankzij de komst van de monnik Hadelinus. De Hermitage van de heilige Hadelinus is een mooi bewaarde bezienswaardigheid, met een kapittelkerk uit de romaanse kunst. Daarnaast kan u ook de Grote Fontein bezoeken en zelfs een heuse Duitse "Panther"-tank.  

Vierves

Gelegen in het natuurpark van Viroin, op 23 kilometer van Massembre, vindt u het dorp en prachtige kasteel van Vierves-Sur-Viroin. De kerken van Sint-Rufinus en Sint-Valerius vormen leuke bezienswaardigheden samen met de oude wasplaats. En wacht dacht u van een ritje in de oude stoomtrein om de drie lokale valleien te aanschouwen?

Weekend van 27 tot 29 maart 2020 - Bezoek de mooiste dorpen!

Boomhutervaring

Ontdek de verchillende verblijfsformules om op avontuur te gaan in onze gloednieuwe boomhutten.

Brouwerijenweekend van 21 tot 23 februari 2020

Massembre stelt u voor om tijdens uw weekendverblijf de brouwerijen in de omgeving te ontdekken. Duik in een sleutelelement van de lokale gastronomie.

Midweek van 24 tot 28 februari 2020

Kom tijdens de week van Carnaval uitwaaien in Massembre.

Maredsous-weekend van 28 februari tot 1 maart 2020

Massembre ontvangt u met plezier voor een vrienden- of familieweekend in volle natuur. Zoekt u een suggestie voor een bezoek in de regio? Wij raden u dit weekend de abdij van Maredsous aan!

Weekend van 6 tot 8 maart 2020 - VOLZET

Het domein van Massembre is voorbehouden voor Altéo vzw van 6 tot 8 maart 2020. We ontvangen u graag op een van onze andere beschikbare weekends.

Weekend van 13 tot 15 maart 2020 - Bezoek Dinant

Massembre ontvangt u met plezier voor een vrienden- of familieweekend in volle natuur. Zoekt u een suggestie voor een bezoek in de regio? Wij raden u dit weekend aan de stad Dinant te (her)ontdekken !

Weekend van 20 tot 22 maart 2020 - VOLZET

Het domain van Massembre is dit weekend geboekt voor een privé-evenement. Raadpleeg onze andere weekends om uw volgende verblijf te boeken.

Weekend op ontdekking van de grotten van 3 tot 5 april 2020

Wat dacht u van een weekendje op ontdekking van de grotten in de buurt van Massembre. Regen of zonneschijn, in de grotten merkt u er niets van. Laat u hypnotiseren door de pracht en praal van de stalagmieten en stalactieten.

Paasvakantie 2020 - VOLZET

Het domein van Massembre is volzet tijdens de Paasvakantie 2020. Raadpleeg onze weekendarrangementen voor uw volgend verblijf.

Weekend van 24 tot 26 april 2020 - VOLZET

Het domein van Massembre is volzet dit weekend. Raadpleeg onze weekendarrangementen voor uw volgend verblijf.

Weekend van 30 april tot 3 mei 2020 - VOLZET

De 'gemaskerden uit Venetië' komen hun prachtige kostuums paraderen in de tuinen van Annevoie. Voor deze gelegenheid reserveren ze het hele domein van Massembre.

Wandelweekend 9 en 10 mei 2020

Een heel weekend op maat voor wandelaars. Samen met Sporta organiseert Massembre een wandelweekend ter voorbereiding van de klim van de Mont Ventoux. Om dit evenement te steunen bieden we aan de mensen die interesse hebben de kans om deel te nemen aan de voorbereidende wandelingen die in de regio van Massembre plaatsvinden.

Een Hondsdol weekend van 15 tot 17 mei 2020

Enkel en alleen tijdens ons speciaal 'Hondenweekend' mag de beste vriend van de mens meekomen tijdens uw weekend in Massembre. (Max. 2 honden/kamer).

Hemelvaartweekend van 20 tot 24 mei 2020

Maak gebruik van dit lange weekend voor een uitzonderlijk verblijf in Massembre. Iedere dag worden animaties voorzien voor klein en groot, evenals geleide natuurwandelingen.

VOLZET - Lang weekend van 29 mei tot 1 juni 2020 : op het spoor van de dieren

Plan een bezoek aan de verschillende dieren van Massembre en de regio tijdens dit weekendverblijf. Een echte aanrader voor natuurliefhebbers.

Weekend van 5 tot 7 juni 2020 : een reis voor de smaakpapillen

Kom een weekendje uitblazen en wandelen in de prachtige omgeving van Massembre. We stellen u voor om van dit weekend gebruik te maken om de lokale gastronomie te ontdekken.

Weekend van 12 tot 14 juni 2020 - VOLZET

Het domein van Massembre is afgehuurd voor een privé-evenement dit weekend. Raadpleeg onze weekendarrangement voor uw volgende verblijf in Massembre.

Weekend van 19 tot 21 juni 2020

Het domein van Massembre is afgehuurd voor een privé-evenement dit weekend. Raadpleeg onze weekendarrangement voor uw volgende verblijf in Massembre.

Kastelenweekend van 26 tot 28 juni 2020

Zin in eens iets meer dan wandelen door onze bossen? Ga op de sporen van de princessen en ridders de kastelen uit de buurt van Massembre ontdekken. Zowel groot als klein kunnen genieten van onze selectie aan voorgestelde bezoeken.

Zomervakantie 2020 op stage met Kazou

Het domein van Massembre is tijdens de maanden juli en augustus helemaal voorbehouden voor kinderen die met de CM op stage komen.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x