Weekend van 30 april tot 2 mei 2021 - Bezoek Dinant

Wenst u een weekendje naar Massembre te komen met vrienden of familie? We verwelkomen u graag! In Massembre geniet u van de natuur, de rust en heerlijke maaltijden.

We maken gebruik van deze gelegenheid om u een bezoek in de regio aan te raden. U kan dit, zonder verplichting, toevoegen aan uw programma voor het weekend.

Weekend in halfpension in 2021

€ 252 voor 4 personen in een gezinskamer van het type Comfort. 

[Voorbeeld van het tarief voor 2 volwassenen + 2 kinderen tussen 0 en 6 jaar in eenzelfde kamer. Raadpleeg onze tarieven om het bedrag voor uw situatie te kennen of neem contact op met Massembre.]

Inbegrepen:

  • 2 x overnachting
  • 2x ontbijt en 2x avondmaal in self-service formule of op de kamer in functie van de Covid-maatregelen
  • Kruik water aan tafel
  • Beddengoed en handdoeken op de kamer
  • Bezoek aan het dierenpark
  • Kids avonturenparcours
  • Prachtige wandelingen
  • Speelpleinen
  • Wifi en televisie in de bar

Niet inbegrepen: drank buiten het water aan tafel.

Optie: ezelwandeling (€ 2/kind), zakje voer voor het dierenpark (€ 2), touwparcours in de bomen (€ 10 ten laatste bij aankomst te reserveren in de receptie).

Het is mogelijk een middagmaal te bekomen in het restaurant, aan de foodstand of als pick-nick (in functie van de Covid-maatregelen).

Massembre heeft kinderstoelen, babybedjes, buggy’s en kinderdraagtassen ter beschikking evenals wandelstokken. Vraag ernaar in de receptie. Let wel, het aantal is beperkt.

Boek nu! Aanbiedingen voor gezinnen en groepenSuggestie voor dit weekend. Dit bezoek maakt geen deel uit van het programma van de wandelgidsen. U kan dit op eigen houtje aan uw weekendprogramma toevoegen.

(Her)ontdek de stad Dinant!

De dochter van de Maas heeft heel wat verrassingen voor u in petto, gaande van de Citadel tot het huis van Adolphe Sax, via de grotten. U kan ook gezellig rondwandelen tussen de gekleurde huizen en stoppen voor een glaasje in een van de typische bars van de stad. Dinant bevindt zich op een kleine 20 minuten van Massembre met de auto en 30 minuten met de bus. 

Weekend van 30 april tot 2 mei 2021 - Bezoek Dinant

Boomhutervaring

Ontdek de verschillende verblijfsformules om op avontuur te gaan in onze gloednieuwe boomhutten.

Een 'honden welkom' weekend van 7 tot 9 mei 2021

Enkel en alleen tijdens ons speciaal 'Hondenweekend' mag de beste vriend van de mens meekomen tijdens uw weekend in Massembre. (Max. 2 honden/kamer).

Hemelvaartweekend van 13 tot 16 mei 2021

Maak gebruik van dit lange weekend voor een uitzonderlijk verblijf in Massembre. Iedere dag worden animaties voorzien voor klein en groot, evenals geleide natuurwandelingen.

Verlengd weekend op ontdekking van de grotten van 21 tot 24 mei 2021

Wat dacht u van een weekendje op ontdekking van de grotten in de buurt van Massembre. Regen of zonneschijn, in de grotten merkt u er niets van. Laat u hypnotiseren door de pracht en praal van de stalagmieten en stalactieten.

Weekend van 28 tot 30 mei 2021 - Last minute

Geniet dit weekend van 20% korting op uw overnachting in Massembre.

Weekend van 4 tot 6 juni 2021 : op het spoor van de dieren

Plan een bezoek aan de verschillende dieren van Massembre en de regio tijdens dit weekendverblijf. Een echte aanrader voor natuurliefhebbers.

Weekend van 11 tot 13 juni 2021 : een reis voor de smaakpapillen

Kom een weekendje uitblazen en wandelen in de prachtige omgeving van Massembre. We stellen u voor om van dit weekend gebruik te maken om de lokale gastronomie te ontdekken.

Kastelenweekend van 18 tot 20 juni 2021

Zin in eens iets meer dan wandelen door onze bossen? Ga op de sporen van de prinsessen en ridders de kastelen uit de buurt van Massembre ontdekken. Zowel groot als klein kunnen genieten van onze selectie aan voorgestelde bezoeken.

Ethias Challenge - Wandel- en fietsweekend 26 en 27 juni 2021

Ethias Challenge - Een heel weekend op maat voor wandelaars. Samen met Sporta organiseert Massembre een wandelweekend ter voorbereiding van de klim van de Mont Ventoux. Om dit evenement te steunen bieden we aan de mensen die interesse hebben de kans om deel te nemen aan de voorbereidende wandelingen die in de regio van Massembre plaatsvinden.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x