Weekend van 4 tot 6 juni 2021 : op het spoor van de dieren

Wenst u een weekendje naar Massembre te komen met vrienden of familie? We verwelkomen u graag! In Massembre geniet u van de natuur, de rust en heerlijke maaltijden.

We maken gebruik van deze gelegenheid om jullie een bezoek aan de verschillende dieren van Massembre en de regio aan te raden. U kan dit, zonder verplichting, toevoegen aan uw programma voor het weekend.

Weekend in halfpension in 2021

€ 252 voor 4 personen in een gezinskamer van het type Comfort. 

[Voorbeeld van het tarief voor 2 volwassenen + 2 kinderen tussen 0 en 6 jaar in eenzelfde kamer. Raadpleeg onze tarieven om het bedrag voor uw situatie te kennen of neem contact op met Massembre.]

Inbegrepen:

  • 2 x overnachting
  • 2x ontbijt en 2x avondmaal in self-service formule of op de kamer in functie van de Covid-maatregelen
  • Kruik water aan tafel
  • Beddengoed en handdoeken op de kamer
  • Bezoek aan het dierenpark
  • Kids avonturenparcours
  • Prachtige wandelingen
  • Speelpleinen
  • Wifi en televisie in de bar

Niet inbegrepen: drank buiten het water aan tafel.

Optie: ezelwandeling (€ 2/kind), zakje voer voor het dierenpark (€ 2), touwparcours in de bomen (€ 10 ten laatste bij aankomst te reserveren in de receptie).

Het is mogelijk een middagmaal te bekomen in het restaurant, aan de foodstand of als pick-nick (in functie van de Covid-maatregelen).

Massembre heeft kinderstoelen, babybedjes, buggy’s en kinderdraagtassen ter beschikking evenals wandelstokken. Vraag ernaar in de receptie. Let wel, het aantal is beperkt.

Boek nu! Aanbiedingen voor gezinnen en groepenOp ontdekking van de dieren

Dieren voederen in het dierenpark

Iedere ochtend trekken onze dierenverzorgers naar het dierenpark. U kan er om 10u.30 aanschouwen hoe de everzwijnen, herten, dammen en reeën hun ontbijt krijgen. Onze verzorgers zullen u de kans bieden om dicht bij de dieren te staan zonder ze te storen. (In functie van de Covid-Maatregelen.)

Ezelwandeling

De ezels van Massembre kijken uit naar hun wandeling doorheen het domein. Voor het vertrek, kunnen de kinderen helpen bij het borstelen van de ezels en de kleinsten zullen op de rug van een ezel mogen zitten tijdens de wandeling (Prijs : € 2/kind). 

Boerderijdieren

De Highland koeien (schotse dieren met een prachtige franje) en de geiten van Massembre wachten op jullie om nader kennis te maken in de weides van Massembre. Iets verder staan onze twee trekpaarden ook te popelen voor een beetje aandacht.  

De bijenkorven

Wandel tot aan de bijenkorven van Massembre en leer alles over het leven van de bijen en hoe ze honing maken. De didactische panelen onderweg leggen al hun geheimen voor u bloot. 

Jardin des hiboux

Jardin des hiboux wordt letterlijk vertaald als 'Uilentuin'. Deze valkerij in Bièvre telt meer dan 75 roofvogels. De indrukwekkende dieren geven u een onvergetelijk spektakel tijdens hun dagelijke voorstelling. Op de kinderboerderij vindt u nog een reeks andere bezienswaardigheden. (In functie van de Covid-maatregelen)

Weekend van 4 tot 6 juni 2021 : op het spoor van de dieren

Boomhutervaring

Ontdek de verschillende verblijfsformules om op avontuur te gaan in onze gloednieuwe boomhutten.

Weekend van 30 april tot 2 mei 2021 - Bezoek Dinant

Massembre ontvangt u met plezier voor een vrienden- of familieweekend in volle natuur. Zoekt u een suggestie voor een bezoek in de regio? Wij raden u dit weekend aan de stad Dinant te (her)ontdekken !

Een 'honden welkom' weekend van 7 tot 9 mei 2021

Enkel en alleen tijdens ons speciaal 'Hondenweekend' mag de beste vriend van de mens meekomen tijdens uw weekend in Massembre. (Max. 2 honden/kamer).

Hemelvaartweekend van 13 tot 16 mei 2021

Maak gebruik van dit lange weekend voor een uitzonderlijk verblijf in Massembre. Iedere dag worden animaties voorzien voor klein en groot, evenals geleide natuurwandelingen.

Verlengd weekend op ontdekking van de grotten van 21 tot 24 mei 2021

Wat dacht u van een weekendje op ontdekking van de grotten in de buurt van Massembre. Regen of zonneschijn, in de grotten merkt u er niets van. Laat u hypnotiseren door de pracht en praal van de stalagmieten en stalactieten.

Weekend van 28 tot 30 mei 2021 - Last minute

Geniet dit weekend van 20% korting op uw overnachting in Massembre.

Weekend van 11 tot 13 juni 2021 : een reis voor de smaakpapillen

Kom een weekendje uitblazen en wandelen in de prachtige omgeving van Massembre. We stellen u voor om van dit weekend gebruik te maken om de lokale gastronomie te ontdekken.

Kastelenweekend van 18 tot 20 juni 2021

Zin in eens iets meer dan wandelen door onze bossen? Ga op de sporen van de prinsessen en ridders de kastelen uit de buurt van Massembre ontdekken. Zowel groot als klein kunnen genieten van onze selectie aan voorgestelde bezoeken.

Ethias Challenge - Wandel- en fietsweekend 26 en 27 juni 2021

Ethias Challenge - Een heel weekend op maat voor wandelaars. Samen met Sporta organiseert Massembre een wandelweekend ter voorbereiding van de klim van de Mont Ventoux. Om dit evenement te steunen bieden we aan de mensen die interesse hebben de kans om deel te nemen aan de voorbereidende wandelingen die in de regio van Massembre plaatsvinden.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x