Wandelweekend 9 en 10 mei 2020

Op zaterdag 9 mei kunt u onder begeleiding van de natuurgidsen van Massembre in de voormiddag een bezoek brengen aan ons zoölogisch park (een korte wandeling in het domein, start om 9h45) en in de namiddag is er een begeleide wandeling van ongeveer 10 kilometer (naar Givet en Mont D’Haurs, start om 13h45 en terug rond 17h30). Deze wandeling gaat langs heuvelachtige landschappen en soms nauwe weggetjes. Ze is minder geschikt voor buggy’s, maar wel een ideale opwarming voor de uitdagende wandeling van zondag.

Op zondag 10 mei kan u kiezen uit 2 uitdagende en heuvelachtige wandelingen (10km of 25km, starten mogelijk tussen 8h30-10h30) die vertrekken en aankomen in Massembre. Deze wandelingen zal u zelfstandig doen, het parcours is bewegwijzerd (via gekleurde linten of bordjes) en er is een bevoorradingsstand voorzien met water, sportdrank en koeken. U kan een lunchpakket bestellen bij Massembre (ten laatste 1 dag op voorhand reserveren bij receptie). Er zijn enkele cafés op het parcours. Deze wandelingen zijn niet geschikt voor buggy’s.

Praktische informatie arrangementen:

Optie 1: Arrangement van vrijdagavond tot zondagmorgen.

€ 126.50 in halfpension (mogelijkheid om voor ’s middags een picknick te verkrijgen indien u die ten laatste de dag ervoor bestelt – 7€/persoon). Voor kinderen van 7 tot en met 12 jaar betaalt u slechts € 27.40 (+ eventueel 7€/picknick). Kinderen tot en met 6 jaar betalen slechts 3 € deelname aan de wandelingen.

  • Optie 2: Arrangement van zaterdagavond tot zondagmorgen.

€ 64.75 in halfpension (mogelijkheid om voor ’s middags een picknick te verkrijgen indien u die ten laatste de dag ervoor bestelt – 7€/persoon). Voor kinderen van 7 tot en met 12 jaar betaalt u slechts € 15.20 (+ eventueel 7€/picknick). Kinderen tot en met 6 jaar betalen slechts 3 € deelname aan de wandelingen.

  • Adres: Domaine de Massembre - Massembre 84, 5543 Heer
  • Parkeren: parkeermogelijkheid aan de ingang van het domein zelf
  • Bar: Na de wandelprestaties kan u in de bar van Massembre van een welverdiend ontspanningsmoment genieten.
  • Reserveren: Boek uw verblijf via reception@massembre.com en vermeld hierbij duidelijk “Walk to the top wandelweekend” samen met “Optie 1 of Optie 2”


  • Wandelaars kunnen ook kiezen om enkel aan de zelfstandige wandeling op zondag deel te nemen. Ook hiervoor moet op voorhand gereserveerd worden via reception@massembre.com en vragen wij een deelname van 3€.
Wandelweekend 9 en 10 mei 2020

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x