Covid 19 - scholen en Kazou

Onderstaande maatregelen gelden vanaf 1 september 2021

Scholen moeten de maatregelen van de horeca volgen. Een paar restricties blijven echter geldig. 

Sanitaire maatregelen


Bubbels

Er zijn geen beperkingen meer in verband met bubbels (geen maximum aantal personen) en geen circulatieplan. Vanaf 12 jaar blijft het wel verplicht om een masker te dragen in de gemeenschappelijke ruimtes (behalve aan tafel in het restaurant). 

Ontsmettingspunten

Extra ontsmettingspunten en wasbakken met zeep zijn op strategische plekken geplaatst. De handen wassen of ontsmetten is op verschillende momenten verplicht (bijvoorbeeld net voor en na het eten). Deze verplichting geldt uiteraard ook voor de medewerkers van Massembre. 

Symptomen

In geval van Covid 19 symptomen moeten zowel de bezoekers als de medewerkers van Massembre strenge maatregelen volgen. 

Het is volledig verboden naar Massembre te komen in geval van koorts of andere Covid 19 symptomen. Een persoon die aanwezig is in Massembre op het ogenblik dat de symptomen beginnen, heeft de verplichting meteen naar huis te trekken en de huisdokter te contacteren.

Restaurant en bar

Het restaurant en de tafels worden tussen elke dienst ontsmet. 

Wij vragen onze vakantiegangers zich zoveel mogelijk naar de wc te begeven in de toegewezen kamers en paviljoenen alvorens zijch naar het restaurant te begeven.

Werkuitrusting

De medewerkers van Massembre in contact met het publiek moeten een masker en handschoenen dragen (behalve in een paar specifieke situaties (zoals alleen werken midden in een veld bijvoorbeeld). Verschillende affiches herinneren onze collega's aan de te volgen maatregelen. 

Het opvolgen van de maatregelen wordt dagelijks streng gecontroleerd.  

Activiteiten 

Momenteel kunnen alle activiteiten in en rond Massembre plaatsvinden (touwparcours, speelpleinen, ezelwandeling, ...) mits ze op voorhand geboekt zijn. 

Covid 19 - scholen en Kazou

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x