Feedback klanten

Ontdek een paar van de leuke berichtjes die we krijgen van onze klanten na hun verblijf in Massembre.

star
star
star
star
star

format_quote
star
star
star
star
star

Wij willen van deze gelegenheid gebruik maken om u te bedanken. Massembre heeft een onvergetelijke indruk achtergelaten: de omgeving, het comfort, het lekkere eten, de flexibiliteit, de bediening aan de bar en in het restaurant. Rob en Renilde L-F Een groot compliment voor al het personeel van Massembre. Meerdere deelnemers hebben informatie opgevraagd om te reserveren.

26-09-2022

format_quote
star
star
star
star
star

Alles was perfect ! Zeer vriendelijke service en de omgeving is prachtig. Dank aan het hele team. Familie G

26-09-2022

star
star
star
star
star

Ik wil jullie bedanken voor het fantastische weekend dat we achter de rug hebben. De groep vrienden had het onder meer over een warm welkom, een vriendelijke bediening, heel lekker eten, een veelzijdig domein, heerlijke wandelingen, een heel toegankelijke receptie, nette kamers, ... Heel wat van mijn vrienden stipten de glimlach van elk personeelslid aan, in de keuken, de bar, de receptie, op het domein....We zijn met z'n allen moe maar toch met hernieuwde energie en tevreden zondag richting huis gereden. Voor herhaling vatbaar!

1/05/2022

star
star
star
star
star

We willen iedereen bedanken voor de vriendelijke ontvangst en toewijding! Al onze last-minute wensen werden goed en snel opgevolgd. We hebben hele positieve reacties van onze deelnemers ontvangen die een heel aangenaam verblijf in het domein hadden. Bedankt voor jullie kwaliteitsvolle ontvangst.

28/03/2022

star
star
star
star
star

Ondertussen zijn we alweer meer dan een week aan de slag, na ons seminarie in Massembre. Het was alvast een leuk en inspirerend verblijf in Durlet. Naast de geslaagde renovatie, het uitzicht waren ook de maaltijden dik in orde (de innerlijke mens wil ook wat hé, cfr. Maslow).

20/09/2021

format_quote
star
star
star
star
star

Het was de eerste keer dat we in Massembre verbleven. We hebben onmiddellijk terug opnieuw geboekt. De kindvriendelijke activiteiten in een wondermooie omgeving waren voortreffelijk. Helemaal geen commerciële omgeving waar je totaal tot rust kan komen als ouder mede door de lachende gezichtjes van de kinderen. We waren ook onder de indruk van de gastvrijheid bij jullie. Hele lieve dames die onze maaltijden hebben bezorgd. Ons dochtertje van twee was er helemaal verliefd op. Ze heeft haar eerste woordjes frans kunnen oefenen. Merci! en Salutjes!

15/04/2021

format_quote
star
star
star
star
star

Kinderen genoten van hun 'kajuit' .kamers mooi gerenoveerd. Uitzicht mooi en rustig. Veel leuke dingen voor de kinderen. Stevige speeltoestellen.

16/04/2021

format_quote
star
star
star
star
star

Erg nette kamers en leuke indeling. De geur van het hout hing er zelfs nog! We hebben er intens genoten met ons gezin!

16/04/2021

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x