Blog en nieuwtjes

Kaart van Massembre

Plan van Massembre

Menu gezinnen

Weekendmenu voor gezinnen die in Massembre verblijven in mei en juni 2024

Vervanging van de Budgetgebouwen Etincelles en Freyr

Na vele jaren van trouwe dienst zullen de Budgetpaviljoenen Etincelles en Freyr van Massembre binnenkort plaatsmaken voor een nieuw gebouw. De paviljoensen Givet en Hermeton zullen spoedig daarna volgen.

Op naar een klimaatneutrale toekomst

Te midden van Massembre neemt een transformerende visie wortel, terwijl het domein ambitieuze doelen stelt om tegen 2030 energieneutraal te worden. Onder leiding van Bram Vermeiren, de Directeur van Massembre, zijn er momenteel innovatieve renovaties en bouwprojecten gaande, die een toewijding belichamen aan een duurzame levensstijl en ecologische verantwoordelijkheid.

Een Avontuurlijk Weekend in de Boomhutten van Massembre

Een gezin van 4 bracht een geweldig weekend door in de prachtige boomhutten van Massembre. Gelegen in een weelderig groen bosgebied bood deze ware natuurervaring de perfecte gelegenheid om de natuur te verkennen, quality time met elkaar door te brengen en de gloednieuwe pizzaoven uit te proberen.

Aanbevolen Bongo Partner

De Bongo-partners die een hoge klanttevredenheidsscore behalen, kunnen trots het Bongo-sticker weergeven. En wij zijn er een van!

Welkom in Massembre

Alle informatie in verband met uw verblijf

Welkom in Massembre - gezinnen en groepen

Alle informatie voor een onvergetelijk weekend met uw vrienden en/of uw gezin.

Welkom in de boomhutten van Massembre

Alle essentiële informatie voor een onvergetelijk weekend met uw vrienden en/of uw gezin in de boomhutten van Massembre.

Welkom bosklassers

Alle informatie voor een onvergetelijk weekend met uw bosklassers.

Nieuwe onthaalzone

We heten je graag welkom in onze nieuwe onthaalzone

Paviljoen Durlet, toonbeeld van duurzame energie

Massembre is trots over de renovatie van het paviljoen Durlet met een innoverend geothermisch energiesysteem. We zetten zetten zo een nieuwe stap om op termijn het gebruik van fossiele energiebrandstoffen volledig stop te zetten.

Massembre nog duurzamer

Massembre onderneemt verschillende acties om zo min mogelijk te vervuilen en onze afvalproductie zoveel mogelijk te verminderen. Doe mee en geef onze planeet een duwtje in de goede richting!

Vuur maken in Massembre

Vuurpreventie in Massembre. Help ons het brandgevaar zo klein mogelijk te houden.

Veranderingen voor onze bosklassen

Massembre onderneemt verschillende acties om zo min mogelijk te vervuilen en onze afvalproductie zoveel mogelijk te verminderen. Doe mee en geef onze planeet een duwtje in de goede richting!

De dieren van Massembre in beeld

De dieren van Massembre in beeld

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x