FAQ

Wat zijn de openingsuren van het onthaal?

De onthaalmedewerkers zijn te bereiken aan het onthaal, per mail of per telefoon op volgende uren:

Maandag - Zaterdag9u - 12u
13u - 24u
Zondag9u - 12u
13u - 16u


In geval van dwingende nood buiten de openingsuren, kan u de nachtwaker bereiken op 0032 82 64 43 57.

Zijn honden toegelaten in Massembre?

Onze viervoetige vrienden (en andere huisdieren) zijn niet toegelaten in Massembre. 

Enkele weekends per jaar maken we graag een uitzondering. Dan zijn honden toegestaan. 

Houd onze website of onze Facebook-pagina in de gaten of abonneer u op onze nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te zijn!

Is er wifi in de kamers?

U beschikt over een gratis wifi-verbinding in onze Comfort en Comfort Plus kamers. In het restaurant, de bar en de onthaalzone hebt u ook een uitstekende verbinding. In de rest van het domein is er geen wifi, maar wel 4G. 

Is er een televisie in de kamer?

Neen, in Massembre hebben wij er bewust voor gekozen om geen televisie in de kamer te zetten. In Massembre verblijven, dat betekent genieten van de natuur en de buitenactiviteiten, of gewoon leuke momenten beleven met andere bezoekers. Met onze wifi kan u trouwens perfect zelf televisie streamen op uw tablet of smartphone.

Om welk uur kan ik aankomen voor mijn weekendverblijf?

Uw kamer is klaar vanaf 16u., maar u bent welkom vanaf 14u. en tot 20u. in het domein. De bar opent op vrijdag voor weekengasten om 16u.

In geval van laattijdige aankomst hoeft u ons enkel een seintje te geven (082 64 43 57) en dan liggen uw kamersleutels klaar in de bar van Massembre. 

Zijn er babybedden ter beschikking?

Massembre heeft een aantal babybedjes ter beschikking. Neem contact op met ons om er eentje aan te vragen.

Mogen we gewoon voor een wandeling naar Massembre komen?

Het domein is voorbehouden voor onze klanten die in het domein overnachten. Voor uitzonderlijke aanvragen kan u ons contacteren via reception@massembre.be.

Is er een frigo/microgolfoven op de kamer?

Er zijn geen koelkasten of magnetrons in de kamers. In de zalen van elk gebouw is een kleine koelkast aanwezig die op verzoek kan worden gebruikt voor medicijnen, babyvoeding of uw drankbestelling. We herinneren u eraan dat het verboden is om je eigen maaltijden/drankjes mee te nemen naar Massembre.

Mag ik mijn eigen drank naar Massembre brengen?

Het is niet toegelaten uw eigen drank mee te nemen naar Massembre (behalve als u de 'zelfkookformule' hebt geboekt). Als centrum voor sociaal toerisme rekenen we er op dat u de dranken bij ons afneemt. In functie van het doel van uw verblijf bieden wij verschillende mogelijkheden aan om u ter plaatse drank aan te bieden. 

Mag ik mijn eigen eten meebrengen naar Massembre?

Het is niet toegestaan om uw eigen maaltijd mee te nemen naar Massembre, tenzij u het Budget-gebouw Hermeton in zelfkook-formule huurt. Als centrum voor sociaal toerisme rekenen we er op dat u de maaltijden bij ons afneemt. Massembre biedt u 3 heerlijke en evenwichtige maaltijden aan in ons self-service restaurant (of een gastronomische maaltijd met bediening als u die van tevoren boekt), de bar verwelkomt u vanaf vrijdagavond en u kunt drank bestellen in uw gebouw voor de duur van uw verblijf als u met een groep komt.

Welke maaltijden zijn inbegrepen in de volpension formule en in de halfpensionformule?

Tijdens een weekendje Massembre in volpension zijn de volgende maaltijden inbegrepen:

Vrijdag: avondmaal

Zaterdag: ontbijt - middagmaal - avondmaal

Zondag: ontbijt - middagmaal


Tijdens een weekendje Massembre in halfpension zijn de volgende maaltijden inbegrepen:

Vrijdag: avondmaal

Zaterdag: ontbijt - avondmaal

Zondag: ontbijt

Ik heb een voedselintolerantie. Kan het restaurant een speciaal menu voorzien voor mij?

Het restaurant van Massembre past zijn menu aan aan al uw verzoeken voor speciale diëten of allergieën. Informeer ons op het moment van uw reservatie en wij doen het nodige.

Welke maatregelen neemt u om de verspreiding van Covid 19 tegen te gaan?

Voor Massembre is het uiterst belangrijk om jullie in alle veiligheid een aangenaam vakantiegevoel te verzekeren. Wij blijven de gezondheidsmaatregelen op de voet opvolgen. U kan deze op verschillende affiches in het domein terugvinden. 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x