FAQ

Welke maatregelen neemt u om de verspreiding van Covid 19 tegen te gaan?

Voor Massembre is het uiterst belangrijk jullie in alle veiligheid een vakantiegevoel te garanderen. Wij volgen de sanitaire maatregelen van de regering dus op de voet op. U kan deze op verschillende affiches in het domein terugvinden. 

Om welk uur kan ik toekomen voor mijn weekendverblijf in Massembre?

Uw kamer is klaar vanaf 16u., maar u bent welkom vanaf 14u. en tot 20u. op het domein. 

In geval van laattijdige aankomst, hoeft u ons enkel te bellen (082 64 43 57) en dan wachten uw sleutels op u in de bar van Massembre. 

Is er wifi op de kamers?

U beschikt over een gratis wifi-verbinding in onze Comfort en Comfort Plus kamers.  In het restaurant en de bar van Massembre kan u ook een uitstekende verbinging verkrijgen. In de rest van het domein is er geen wifi-verbinding. 

Is er een televisie op de kamer?

Neen, in Massembre hebben wij er bewust voor gekozen geen televisie in de kamer te zetten. In Massembre verblijven, betekent genieten van de natuur en buitenactiviteiten, of leuke momenten beleven met andere bezoekers.

Mogen we gewoon voor een wandeling naar Massembre komen?

Het domein is meestal voorbehouden voor onze klanten die op het domein overnachten. Voor uitzonderlijke aanvragen mag u ons contacteren via reception@massembre.com.

Mag ik mijn eigen drank naar Massembre brengen?

Het is niet toegestaan uw eigen drank mee te nemen naar Massembre (behalve als u de 'zelfkook formule' hebt gehuurd). In functie van het doel van uw verblijf bieden wij verschillende mogelijkheden om u ter plaatse drank aan te bieden. 

Mag ik mijn eigen eten meebrengen naar Massembre?

Het is niet toegestaan om uw eigen maaltijd mee te nemen naar Massembre, tenzij u het Budget-gebouw Hermeton in zelfkook-formule huurt. Massembre biedt u 3 heerlijke en evenwichtige maaltijden aan in ons self-service restaurant (of een gastronomische maaltijd als u die van tevoren boekt), de bar verwelkomt u vanaf vrijdagavond en u kunt drank bestellen in uw gebouw voor de duur van uw verblijf als u met een groep komt.

Welke maaltijden zijn inbegrepen in de volpension formule en in de halfpensionformule?

Tijdens een weekendje Massembre in volpension zijn de volgende maaltijden inbegrepen:

Vrijdag: avondmaal

Zaterdag: ontbijt - middagmaal - avondmaal

Zondag: ontbijt - middagmaal


Tijdens een weekendje Massembre in halfpension zijn de volgende maaltijden inbegrepen:

Vrijdag: avondmaal

Zaterdag: ontbijt - avondmaal

Zondag: ontbijt

Ik heb een voedselintolerantie. Kan het restaurant een speciaal menu voorzien voor mij?

Het restaurant van Massembre past zijn menu aan aan al uw verzoeken voor speciale diëten of allergieën. Informeer ons op het moment van uw reservatie en wij doen het nodige.

Zijn honden toegelaten in Massembre?

Onze viervoetige vrienden zijn niet toegestaan in Massembre. 

1 weekend per jaar, maken we een uitzondering. Tijdens dat weekend zijn uw honden toegestaan mits een kleine vergoeding voor het schoonmaken van kamers. We maken van deze gelegenheid gebruik om een heuse hondendag (Hondsdolle dag) te organiseren vol activiteiten, demonstraties en praktische workshops. 

Houd onze website of onze Facebook-pagina in de gaten of abonneer u op onze nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te zijn!

FAQ

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x