Wie zijn wij?

Welkom bij Massembre! 

Massembre is 100% natuur, vrije tijd voor uzelf, uw familie, uw groep, een evenement, een seminarie of bosklassen ... 

Bij Massembre geniet u volop van de activiteiten op het domein, de culturele of sportieve activiteiten in de regio. Een unieke ervaring! 

Wij bieden voordelige tarieven en topkwaliteit! Wilt u verblijven op basis van logies en ontbijt, halfpension of volpension? De keuze is aan u!

Wij dragen sociaal toerisme in ons hart. 

Massembre is een van de grootste pleitbezorgers van het recht op 'Vakantie voor IEDEREEN', al 75 jaar lang! Sociaal toerisme is heel divers, en Massembre maakt dit concreet door voordelige tarieven aan te bieden voor IEDEREEN (gezinnen, groepen, volwassenen, kinderen), samen te werken met verenigingen, infrastructuur te bouwen die contact en ontmoetingen vergemakkelijkt en vriendschapsbanden versterkt.

De vzw Domein Massembre is erkend als 'Vereniging voor sociaal toerisme' en als 'Toeristische accommodatie' door het CGT. We onderhouden sterke banden met 'Toerisme voor Allen' in Wallonië en nemen deel aan de uitvoering van een actieplan voor toegankelijk, duurzaam en inclusief toerisme. We werken nauw samen met 'Pasar' en 'Iedereen verdient vakantie' in Vlaanderen.


Samen met CM

Massembre maakt deel uit van het gezondheidsfonds CM en als lid krijg je korting op een verblijf in Massembre.


Klantbelofte

Uw tevredenheid is onze prioriteit. We zetten ons in voor een proces van voortdurende verbetering, terwijl we trouw blijven aan onze waarden van solidariteit, duurzaamheid en sociale inclusie.

  • Eerlijke en toegankelijke tarieven: Wij hanteren eerlijke en toegankelijke tarieven voor iedereen, of u nu in een groep komt, alleen of met uw gezin, zonder enige vorm van raciale, culturele of sociale discriminatie.

  • Kwaliteitsvolle dienstverlening:

    • Wij garanderen een warm welkom, luisteren naar u, zijn reactief, beschikbaar en attent, altijd met een glimlach.
    • Wij bieden duurzame en gastvrije kamers en zalen aan.
    • Wij bezorgen u plezier met kwalitatieve maaltijden, animatieprogramma's en activiteiten die inspelen op uw specifieke behoeften, dit alles in samenwerking met lokale actoren.
  • Ontdekking van het lokale en regionale erfgoed: Wij bieden gepersonaliseerde informatie en advies aan en sensibiliseren u voor onze missie van duurzaam toerisme (bijvoorbeeld: samenvattende borden met goede praktijken, aanwezigheid van Natura 2000-weiden (wilde bloemen), bijenkasten voor het behoud van bijen, borden die de geïmplementeerde geothermie uitleggen, enz.).

  • Uw feedback verzamelen: Wij verzamelen uw mening, nemen deze ter harte en voeren de nodige acties uit in alle transparantie.

Wandelbegeleiders

Het team van Massembre

Raad van bestuur

Wie zijn wij?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x