Wie zijn wij?

Massembre verwelkomt je aan erg voordelige prijzen voor heel wat kwaliteit! Je kan kiezen tussen bed & breakfast, half of volledig pension... aan jou de keuze!

Massembre dat is genieten van de natuur, tijd maken om te genieten met uw gezin, uw vrienden, in groep, op bosklassen of tijdens een bedrijfsevenement.
Ga de culturele of de sportieve toer op, of kom eens een weekendje lekker niets doen! Een verademende ervaring!

Eerlijk toerisme dragen we in ons hart

Massembre is een voorvechter van het recht op vakantie voor iedereen! En dat al sinds het begin. We voeren een bewuste en betaalbare prijspolitiek (voor kinderen, jongeren en volwassenen), we werken samen met organisaties die de vakantieparticipatie van zeer diverse groepen verhogen, we bouwen aan een duurzame infrastructuur met activiteiten en wandelgidsen die ontmoeting, contact en vriendschap tussen mensen versterken en met een sterke lokale inbedding met grote betrokkenheid van buurtbewoners, verenigingen en vrijwilligers.

Als centrum voor sociaal toerisme zijn we lid van de erkende associatie 'Club Loisirs&Vacances' in Wallonië (erkenning door het CGT, obv Waals decreet 'établissements d'hébergement touristique') en onderhouden we sterke banden met 'Pasar' en 'Steunpunt Vakantieparticipatie' in Vlaanderen en met de internatione federatie van sociaal toerisme ISTO-OITS in Europa en de wereld.

Samen met CM

Massembre maakt deel uit van het gezondheidsfonds CM.

Het team van Massembre

Raad van bestuur

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x