Wie zijn wij?

Welkom bij Massembre! 

Massembre is 100% natuur, vrije tijd voor uzelf, uw familie, uw groep, een evenement, een seminarie of bosklassen ... 

Bij Massembre geniet u volop van de activiteiten op het domein, de culturele of sportieve activiteiten in de regio. Een unieke ervaring! 

Wij bieden voordelige tarieven en topkwaliteit! Wilt u verblijven op basis van logies en ontbijt, halfpension of volpension? De keuze is aan u!

Wij dragen sociaal toerisme in ons hart. 

Massembre is een van de grootste pleitbezorgers van het recht op 'Vakantie voor IEDEREEN', al 75 jaar lang! Sociaal toerisme is heel divers, en Massembre maakt dit concreet door voordelige tarieven aan te bieden voor IEDEREEN (gezinnen, groepen, volwassenen, kinderen), samen te werken met verenigingen, infrastructuur te bouwen die contact en ontmoetingen vergemakkelijkt en vriendschapsbanden versterkt.

De vzw Domein Massembre is erkend als 'Vereniging voor sociaal toerisme' en als 'Toeristische accommodatie' door het CGT. We onderhouden sterke banden met 'Toerisme voor Allen' in Walloniƫ en nemen deel aan de uitvoering van een actieplan voor toegankelijk, duurzaam en inclusief toerisme. We werken nauw samen met 'Pasar' en 'Iedereen verdient vakantie' in Vlaanderen.


Samen met CM

Massembre maakt deel uit van het gezondheidsfonds CM en als lid krijg je korting op een verblijf in Massembre.

Wandelbegeleiders

Het team van Massembre

Raad van bestuur

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x