Wie zijn wij?

Massembre verwelkomt je aan een voordelige prijs! Je kan kiezen tussen bed & breakfast, half of volledig pension. Bij ons kom je genieten van de natuur met jouw gezin, vrienden, in groep, op bosklassen, met Kazou of tijdens een bedrijfsevenement.

Eerlijk toerisme dragen we in ons hart

Massembre is een voorvechter van het recht op vakantie voor iedereen! En dat al sinds het begin. We voeren een bewuste en betaalbare prijspolitiek (voor kinderen, jongeren en volwassenen), we werken samen met organisaties die de vakantieparticipatie van zeer diverse groepen verhogen, we bouwen aan een duurzame infrastructuur met activiteiten en wandelgidsen die ontmoeting, contact en vriendschap tussen mensen versterken en met een sterke lokale inbedding met grote betrokkenheid van buurtbewoners, verenigingen en vrijwilligers.

Als vereniging zonder winstoogmerk en centrum voor sociaal toerisme zijn we lid van de erkende associatie 'Club Loisirs&Vacances' in Wallonië (erkenning door het CGT, obv Waals decreet 'établissements d'hébergement touristique') en onderhouden we sterke banden met 'Pasar' en 'Steunpunt Vakantieparticipatie' in Vlaanderen en met de internatione federatie van sociaal toerisme ISTO-OITS in Europa en de wereld.

Samen met CM

Massembre maakt deel uit van het gezondheidsfonds CM en als lid krijg je korting op een verblijf in Massembre.

Wandelbegeleiders

Het team van Massembre

Raad van bestuur

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x