*Update Covid 19*

Beste gast,

In opvolging van de meest recente richtlijnen van de federale overheid (nationale veiligheidsraad) - van de Waalse en Vlaamse regering en van de provinciegouverneur van Namen – zal Massembre helaas nog niet kunnen opengaan in de maanden mei en juni. We willen je voorstellen om de nog openstaande reservaties (tot 30/06/2020) te verplaatsen naar een later moment dit jaar of het voorjaar 2021. We heten je heel graag opnieuw welkom in gezonde en veilige omstandigheden. En we behouden je het liefst als gast.

Er werd nog geen uitspraak gedaan over de zomervakantie (juli en augustus). Wij wachten samen met jullie verder af en hopen dat we dit jaar toch nog samen een mooie zomer mogen beleven in Massembre (jeugdkampen Kazou en/of beperkte gezinsverblijven).

Als wij verblijven mogen organiseren in de maanden juli, augustus of het najaar, dan zullen wij uiteraard de nodige maatregelen treffen. Zo kan iedereen op een veilige, gezonde en aangename manier van een welverdiende vakantie genieten. 

Onze onthaalmedewerkers zijn enkel op dinsdag bereikbaar per mail en/of telefoon via reception@massembre.com. We proberen jouw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden. Volg het laatste nieuws op onze website of via facebook.

Van zodra we meer informatie hebben, brengen we je zeker op de hoogte.

Bedankt voor jullie begrip. Blijf veilig, zorg goed voor jezelf en voor elkaar.

Namens Massembre,

Bram Vermeiren
Directeur


Relax, you're in Massembre

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x