Partners voor bosklassen

Massembre heeft een geregelde samenwerking met 3 partners die bosklassen tot een unieke ervaring omvormen voor uw leerlingen. Contacteer ze rechtstreeks om een van deze onvergetelijke activiteiten te boeken.

Classe Action Nature

Classe Action Nature is een Franstalige vzw die thema-animatie aanbiedt voor scholen. Ook Nederlandstalige scholen kunnen beroep doen op C.A.N. en tegelijkertijd het op school geleerde Frans uitproberen. Doen! 

Kleuterklassen en lager onderwijs kunnen deze organisatie boeken voor een dag, twee dagen of zelfs een hele week. 

De basisprincipes van C.A.N. zijn: 'de natuur ervaren' en 'leren door te ontdekken'. 

Elke dag na het ontbijt nemen ze kinderen tot twaalf jaar mee voor een speelse ontdekkingstocht die de fantasie overstijgt.

Classe Action Nature
Fun Adventure

Een apenbrug, een death-ride, een klimmuur, een pamperpaal, duobalken, zwierende balken, of .... Wie zich avontuurlijk en sportief noemt, dagen we uit om de grenzen te komen verleggen in Massembre. Straffe verhalen gegarandeerd. 

Fun Adventure zorgt voor de professionele begeleiding. Je moet wel vooraf reserveren bij Fun Adventure .

In principe gaat het over een dagvullend programma. Je trekt 's morgens met picknick het bos in en je bent terug rond 16 uur. Van kleine tot heel grote groepen. 

Fun adventure


Gidsenbureau

De activiteiten van ons Gidsenbureau zijn zeer divers en kunnen aangevraagd worden in de buurt van Massembre. Natuurverkenning, overleving (bushcraft, wildcraft, survival), oriƫntatie en nog veel meer. U vindt zeker wat leuks binnen hun aanbod voor uw bosklassen in Massembre.Partners voor bosklassen

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x