Wandelingen

De natuur in en rond Massembre is adembenemend. Massembre is dan ook een fantastisch vertrekpunt voor uitgeschreven of begeleide wandelingen in uitgestrekte loofbossen. Je treft er herten, buizerds, everzwijnen, vossen en dassen.

Wandelgidsen

Ervaren wandelgidsen nemen je mee naar wondermooie, afgelegen plekjes op zaterdag voor- en namiddag en op zondagvoormiddag. Vergeet dus zeker je wandelschoenen niet! De wandelingen worden elk weekend aangekondigd bij de ingang van de bar en de wandelgidsen bespreken graag de mogelijkheden en wensen als je dat wil. En het is volledig inbegrepen in jouw arrangement!

Wandelaanbod

Laat het tijdens jouw verblijf gewoon over aan onze wandelgidsen! Al meer dan 40 jaar werkt Massembre bewust met gedegen vrijwilligers die alle hoekjes en kantjes van de ruime omgeving kennen. We ontwikkelden samen meer dan 100 uiteenlopende wandelingen, en dit op ieders maat! 

Wil je er echt alleen op uit? Dan helpen we je graag op weg in het onthaal. Enkele van onze meest populaire wandelingen hebben we uitgeschreven en kan je gewoon meenemen:

Wandelfiche Mesnil

Wandelfiche Corée Monseu

Wandelfiche Drie Valleien


Daarnaast kan je aan het onthaal ook een topografische kaart van Hastière aankopen (€9). Deze bevat 23 wandelingen in de omgeving van Massembre.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x