Partners voor evenementen of team-buildings

Massembre werkt vaak samen met een reeks partners die van uw bedrijfsuitje of evenement een heel speciale dag maken. Een huwelijk, een verjaardag of seminaries, alles is mogelijk ! Contacteer ze rechtstreeks om een van deze ongeloofelijke opties te boeken.

New Dimension

New Dimension organiseert ieder type event in functie van uw doelstellingen en uw budget!  Team-building, incentive, family day, bedrijfsfeest, privéfeest, enz. Dit alles in hartje Massembre!

Ze passen zich aan aan elk verzoek. Of het nu creatief, extravagant, logistiek, thematisch, technisch of anders is!

New Dimension organiseert uw evenement van A tot Z: van concept tot realisatie (contact en opvolging van leveranciers, logistieke en technische aspecten, decoratie, communicatiestrategie, het maken van een roadbook met alle informatie, enz.). Hierdoor moet u enkel nog genieten op de dag van uw evenement en beleeft u een uitzonderlijke en stressvrije dag!

Vermeld eenvoudigweg 'Massembre'  tijdens uw contacten met New Dimension.


New dimension


Fun adventure

Een apenbrug, een death-ride, een klimmuur, een pamperpaal, duobalken, zwierende balken, of .... Wie zich avontuurlijk en sportief noemt, dagen we uit om de grenzen te komen verleggen in Massembre. Straffe verhalen gegarandeerd. 

Fun Adventure zorgt voor de professionele begeleiding. Je moet wel vooraf reserveren bij Fun Adventure .

In principe gaat het over een dagvullend programma. Je trekt 's morgens met picknick het bos in en je bent terug rond 16 uur. Van kleine tot heel grote groepen. 

Fun adventure


Gidsenbureau

De activiteiten van ons Gidsenbureau zijn zeer divers en kunnen aangevraagd worden in de buurt van Massembre. Natuurverkenning, overleving (bushcraft, wildcraft, survival), oriëntatie en nog veel meer. U vindt zeker wat leuks binnen hun aanbod voor uw evenement in Massembre.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x