Een Avontuurlijk Weekend in de Boomhutten van Massembre

Pizzapret voor het Hele Gezin!

De lente straalt doorheen het land en wat is er leuker dan een avontuurlijk weekendje weg met het gezin? Onlangs bracht ons gezin van vier een geweldig weekend door in de prachtige boomhutten op het domein van Massembre. Gelegen in een weelderig groen bosgebied bood deze ware natuurervaring ons de perfecte gelegenheid om de natuur te verkennen, quality time met elkaar door te brengen en onze gloednieuwe pizzaoven uit te proberen.

Verkenning van de boomhutten

Bij aankomst waren onze twee kinderen, Emie (11) en Violette (8), meteen enthousiast over de boomhutten. De accommodaties waren prachtig geïntegreerd in de omringende bomen, waardoor we het gevoel hadden echt één te zijn met de natuur. De boomhutten hadden geen elektriciteit of verwarming hadden, maar dat droeg alleen maar bij aan de ware natuurervaring. Gelukkig was er wel een goed uitgeruste sanitaire installatie in de nabijheid, die ons comfortabel van dienst was.

Verbondenheid met de Natuur

Het domein van Massembre bood talloze mogelijkheden om de prachtige natuur te verkennen. We maakten wandelingen door het uitgestrekte bosgebied, waar we verschillende soorten vogels, planten en een overvloed aan wilde dieren tegenkwamen. Het aangrenzende dierenpark was een ware traktatie voor ons gezin. We genoten van het observeren van everzwijnen, herten en andere fascinerende dieren in hun natuurlijke habitat. Het was een educatieve en spannende ervaring voor de kinderen, die hen dichter bij de schoonheid van de natuur bracht.

Pizzapret voor het Hele Gezin

Een van de hoogtepunten van ons weekendje weg was het uitproberen van onze gloednieuwe pizzaoven. We hadden gehoord dat Massembre een eigen pizzadeegservice bood, waarbij ze het deeg en een verscheidenheid aan toppings leverden, zodat we alleen nog maar onze creativiteit hoefden toe te voegen. Samen met de kinderen hebben we ons deeg uitgerold en onze eigen unieke toppings samengesteld. Terwijl de pizza's in de oven werden gebakken, genoten we van elkaars gezelschap en de geur van versgebakken pizza die door het bos dreef. Het was een heerlijke maaltijd en een fantastische gelegenheid om samen te werken en herinneringen te maken.

Onvergetelijke Familietijd

Het weekend in de boomhutten van Massembre was niet alleen een avontuurlijke ervaring, maar ook een geweldige gelegenheid om quality time met het gezin door te brengen. We hebben genoten van gezelschapsspellen, verhalen vertellen rond het kampvuur en sterrenkijken vanaf ons balkon in de boomhut. Het gebrek aan technologie en afleidingen gaf ons de mogelijkheid om echt te verbinden en te genieten van elkaars gezelschap.

We vertrokken met volle harten en prachtige herinneringen die we voor altijd zullen koesteren. Als je op zoek bent naar een avontuurlijke en natuurlijke weekendbestemming met het gezin, kunnen we de boomhutten van Massembre ten zeerste aanbevelen!

Lanceringsaanbod

10% korting op de Pizzaformule voor onze resterende boomhutbeschikbaarheden in 2023 : Massembre | Beschikbaarheden en kortingen (exclusief het weekend van 8 tot 10 september 2023).

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x